LG Optimus F5 – 4G-smartphone til den brede befolkning

Optimus F5 fra LG skal være med til at udbrede 4G-smartphones til den brede befolkning. Dansk salgsstart i juni måned.

LG Optimus F5 – 4G-smartphone til den brede befolkning

LG Electronics offentliggjorde i februar måned, under Mobile World Congress 2013, deres Optimus F5 der er en 4G-telefon i mellemklassen.

 – MWC: LG præsenterer Optimus F5

Med Optimus F5 vil LG forsøge, at udbrede 4G-smartphones til den brede befolkning. 4G-telefoner er nu ikke noget, som kun findes i topmodellerne. Det betyder du eksempelvis kan streame video uden forsinkelse mens du er på farten, samt browse på internettet, som du er vant til fra din bærbare computer.

 – LG Optimus F5 – specifikationer

Foruden 4G får man med Optimus F5 også en række andre smarte funktioner, som blandt andet QSlide, Quick Memo der også er at finde i topmodellen LG Optimus G.

 – Test: LG Optimus G

Telefonen kommer med en skærm på 4,3 tommer, Android 4.1.2 Jelly Bean, 1.2 GHz dual-core processor, 8 GB intern hukommelse (mulighed for udvidelse med microSD-kort på op til 32 GB), 1 GB RAM, 5 megapixels kamera, samt et batteri på 2.150 mAh, som er et SiO batteri + den har Powered Battery Technology, som er med til at forlænge batteriets levetid.

Optimus F5 forventes, at være i handlen på det danske marked den første uge i juni måned og vil få en vejledende udsalgspris på 2.495 kroner uden abonnement.