LG Optimus G får KitKat [UPDATE]

LG Optimus G ejere har i lang tid måtte kigge langt efter opdateringer, men den lækre smag af KitKat kommer snart

LG Optimus G får KitKat [UPDATE]

I december 2013 brød jublen ud bland rigtig mange LG Optimus G ejere. De fik en tidlig julegave fra LG, i form af Android 4.4 KitKat. Den søde chokoladebar er eftertragtet blandt mange Android brugere, men ikke så mange har fået KitKat endnu.

Jublen varede dog kort, for selvom beskeden om KitKat til Optimus G kom direkte fra LG’s egen Facebook-side, viste det sig at være forkert.

Nu ser det dog ud til at Optimus G ejere kan få KitKat alligevel. De første Optimus G ejere har allerede fået KitKat 4.4, så denne gang er opdateringen god nok. Hvornår KitKat kommer til Danmark ved vi dog ikke, men hold øje med opdateringerne.

Der er dog en smule syrlig smag i chokoladeglæden, for Optimus G ejere får ikke LG’s nye softwarefunktioner som Knock Code.

Overvejer du en ny smartphone, men ønsker du ikke at punge for mange penge ud, kan tidligere års topmodeller være et godt køb, især når nu Optimus G får KitKat.

Du kan læse vores anmeldelse her og se priser på nye Optimus G her.

Har du en Optimus G i forvejen, så skriv endelig når du får opdateringen.

[UPDATE] LG Nordic bekræfter, at Kitkat er på trapperne til de danske Optimus G’er. Opdateringen vil dog først være at hente i tredje kvartal.

Kilde: Androidbeat.com