Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus G Pro - først med Snapdragon 600

LG Optimus G Pro - først med Snapdragon 600

Den kommende topmodel fra LG, Optimus G Pro, ser ud til at blive den første mobil med Snapdragon 600-processoren.

I midten af januar måned begyndte rygterne om efterfølgeren, Optimus G Pro, til LG’s Optimus G for alvor. Og lidt efter bekræftede den japanske operatør NTT DoCoMO, at LG Optimus G Pro ville blive en del af deres sortiment i løbet af foråret. Det skriver Mobil.se.

 - Rygte: Her er de nye specifikationer på LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro er en solid telefon, som kommer med en 5,5 tommer stor fuld-HD skærm – opløsningen bliver ifølge rygterne 1920 x 1080 pixels. Ligesom Optimus G kommer telefonen med 2 GB RAM, 4G LTE og 13 megapixels kamera.

Men det er ikke kun skærmen der adskiller Optimus G Pro fra den oprindelige Optimus G. Ifølge rygterne bliver Optimus G Pro den første smartphone med en 1.7 GHz Snapdragon 600 processor. Snapdragon 600 processoren blev præsenteret på CES-messen i år, og er efterfølger til Snapdragon S4 Pro – der findes i blandt andet Optimus G og Sony Xperia Z.

 - CES: Så hurtige bliver de nye processorer fra Qualcomm

Ifølge en pressemeddelelse fra LG vil Optimus G Pro komme på markedet i Sydkorea i løbet af denne uge og til USA i løbet af andet kvartal 2013. Rygterne siger også, at telefonen vil blive fremvist til Mobile World Congress 2013, som finder sted i uge 9, i Barcelona – dette er dog ikke bekræftet af LG.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies