Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus G2 i aktion på video - se den her

LG Optimus G2 i aktion på video - se den her

LG forventes at præsentere et nyt smartphone-flagskib, Optimus G2, til august. Allerede nu kan du dog se den i aktion, da den er blevet fanget på video.

Den 7. august vil LG præsentere et nyt produkt, og bedømt ud fra invitationen er der tale om et nyt smartphone-flagskib i form af LG Optimus 2.

Rygter og billeder har floreret på nettet, og nu kan alle LG-interesserede føje en video til samlingen. Nedenfor kan du således se LG Optimus G2 i aktion.

Rygtesmede har peget på, at der vil være tal om en 1080p-skærm på 5,2" og et kamera på 13 megapixel. Nogle oplysninger har sagt 2GB RAM, mens andre mener at vide, at der er tale om 3GB.

Optisk billedestabilisering og en Snapdragon 800-processor er ligeledes blevet nævnt.

Læs også:
- LG Optimus G2 præsenteres 7. august
- LG Optimus G2 med 5 tommer 1080p skærm
- LG Optimus G2 - se de nyeste billeder

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 12-07-2013 10:11:59

Synes faktisk det er en fed telefon som LG har skabt her. Kan dog godt ærge mig lidt over at den designmæssigt ligger så langt op af SGS4. Spændende at mærke hvordan powerknappen og volumeknapperne virker. Jeg har svært ved at forestille mig hvordan man gerne vil tænde telefonen når den ligger på bordet. De har sikkert en løsning på det :)Jeg har en LG Optimus G nu og er meget tilfreds!

0 0

Om brug af cookies