Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus G2 med 5 tommer 1080p skærm

LG Optimus G2 med 5 tommer 1080p skærm

En kommende Optimus G2 fra LG vil formentlig få 5,2 tommer skærm og muligvis 3GB RAM.

Sommer er ofte agurketid, og måske derfor bruges der lang tid på at søge efter rygter om kommende smartdevices, når alverdens techsites skal have fyldt op på siderne.

På Mobilsiden.dk har vi prøvet at sorterer i strømmen af rygter, men netop nu går det rigtig stærkt, og for tiden kommer der hele tiden nyt om LG Optimus G2.

Ifølge AndroidGuys vil den kommende toptelefon få en 1080p skærm på 5,2 tommer og et kamera på 13 megapixel.

AndroidGuys forventer at Optimus G2 vil komme med 2GB RAM, mens folkene fra PocketNow mener at have fundet frem til, at enheden kommer med 3GB RAM.

Der er endnu intet officielt om LG Optimus G2, men som regel når rygterne tager til og bliver mere insisterende, går der som regel ikke længe, før vi kan forvente at høre nyt fra officielle kilder.

Kilde: AndroidGuys, PocketNow

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dade 05-07-2013 13:23:16

kunne det godt ligne en ny kommende Samsung Galaxy produkt, de to firmaers telefoner befynder efterhånden ligne hinaden endnu mere end fx design på HTC's eller Huawei's android telefoner

0 0
Morten Jensen 05-07-2013 11:08:45

Hvis den kommer med stock Android (Nexus eller Google Play) version, så kunne jeg godt være rimelig hooked på den telefon.
Mine erfaringer, modsat mange andre, med LG telefoner har været ret positive, så jeg ville ikke tøve med at købe endnu én.

0 0

Om brug af cookies