LG Optimus L Series II på vej til de danske butikker

I april måned kommer anden generation af den populære L-serie fra LG til salg i de danske butikker. Se priserne her.

LG Optimus L Series II på vej til de danske butikker

April måned byder på salgsstarten af anden generation af LG’s populære L-serie. Den første generation har været succesfuld, så der er forventninger til anden generation, som kommer med flere nye funktioner og nyt design.

 Web-tv: Første kig på LG Optimus L II-serien

Det er modellerne LG Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II, som kommer på det danske marked i nær fremtid. Mere præcist er de tre modeller i butikkerne i midten af april måned i farverne hvid og sort.

 – ”Med Optimus L Series II fortsætter vi sidste års succes med L-serien og bygger videre på vores meget populære design, kombineret med en fantastisk brugeroplevelse. L-serien byder på en række ekstraordinære smartphones, som virkelig giver noget for pengene,” siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for Mobile Communications på LG Electronics.

De tre modeller kommer alle med QuickMemo funktionen, som blandt andet gør brugeren kan lave screenshots og dele håndskrevne noter. Men det er ikke alt, for også funktionerne QuickButton og Safety Care får man med i de nye Optimus L-enheder.

Optimus L7II og Optimus L3II vil være tilgængelige i de danske butikker fra anden uge af april til en vejledende pris på 1.999 kroner for Optimus L7II og 999 kroner for Optimus L3II.

Optimus L5II kommer i maj måned til en vejledende pris på 1.499 kroner.

Du kan i nedenstående video se nærmere på hvilke tanker der ligger bag designudviklingen af Optimus L Series II.

Læs også:
 – LG Optimus F5 – specifikationer