LG Optimus Vú kommer til Danmark

Samsung kom sidste år med deres Galaxy Note, og LG præsenterede i februar deres Optimus Vú, som nu er på vej til Danmark.

LG Optimus Vú kommer til Danmark

Tilbage i februar måned annoncerede LG deres konkurrent til Samsung Galaxy Note, LG Optimus Vú. Den har indtil fornylig kun været tilgængelig i Korea og Japan, men nu kommer den også til resten af verden.

LG skriver i en pressemeddelelse, at den vil blive lanceret på ”udvalgte markeder” i Europa, Asien, Midt-Østen, Afrika og Latin-Amerika fra september måned af.

Helt præcis hvornår Optimus Vú kommer til Danmark og til hvilken pris er endnu uvist. Men overfor Mobilsiden.dk bekræfter LG at den kommer.

Konkurrenten Samsung forventes, at lancere deres Galaxy Note II onsdag den 29. august.

– Video: Et hurtigt kig på LG Optimus Vú

Verdens første 5” i 4:3

Ifølge LG, så er VU verdens første mobiltelefon med en 5 tommers skærm i 4:3 format, og producenten siger også selv, at produktet skal udviske skillelinjen mellem tablets og mobiltelefoner.

Konkurrenten Samsung Galaxy Note har en 5,3 tommer skærm i 16:10 format.

Siden den først blev præsenteret har den fået en opgradering på specifikationerne.

Optimus Vú hr fået en quad-core processor, hvor det tidligere var en dual-core og så kommer den med Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 32 GB hukommelse og et 8 megapixels kamera. Vægten er på 168 gram og telefonen måler 139,6 x 90,4 x 8,5 mm.
 

Læs også:
 – Video: Samsung viser noget tyndt og let er på vej

Sagen videre

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 16/8/2012 publicerede vi historien; Nokia 808 Pureview – kameramobilen du ikke behøver købe (mobiltest)Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her.