Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG på vej med One X konkurrent

LG på vej med One X konkurrent

LG er ifølge nye rygter på vej med en direkte konkurrent til HTC One X og den kommende topmodel fra Samsung.

LG forsøgte sig sidste år med topmodellen LG Optimus 2X hvis succes hurtigt forvandlede sig til en mindre katastrofe for mange brugere. Nu vil de stærkt tilbage med en ny topmodel, der måske kan vende den negative relation til LG’s topmodel fra sidste år.

LG har allerede løftet sløret for to andre aggressive modeller Optimus 3D Max og Optimus 4X HD, men mener altså at der er plads til endnu en model i porteføljen.

Telefonen skulle efter sigende være udstyret med den anmelderroste Qualcomm Snapdragon S4 processor på 1.5 GHz.

Der tales også om 4,7 tommer skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels, og telefonen skulle være klar med Android 4.0 Ice Cream Sandwich installeret.

Telefonen forventes at komme i en 4G LTE, samt en almindelig HSPA+ model, og skulle ifølge rygterne være klar til offentligheden i maj måned.

Ifølge kilden, som ikke kunne bekræfte specifikationerne, er telefonens kodenavn D1L, og altså ikke et endeligt produktnavn.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Cebastian 12-04-2012 14:16:48

en Qualcomm S4 model frem for en med nVidia. Men det er bare mig. :) Jeg har umiddelbart ikke burg for quad-core i min telefon endnu. Så hellere 4G LTE (hvis dte nogensinde kommer til Danmark på mobiler??)

0 0
12-04-2012 14:35:23

Krait er på niveau med tegra 3 og mere rettet mod hverdagsydelse end high-end spil ydelse, så det ville jeg virkelig også.

0 0

Om brug af cookies