Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Prada 3.0 lander i butikkerne nu

LG Prada 3.0 lander i butikkerne nu

Det er ikke første gang LG og Prada samarbejder om produktionen af mobiltelefoner - den nyeste er tredje version.

Mobilproducenten LG og designfirmaet Prada har en fælles historie, når det kommer til produktionen af mobiltelefoner, og de kombinerer endnu engang det bedste indenfor design og teknik.

PRADA Phone by LG 3.0 kombinerer det karakteristiske designsprog og LGs teknik, hvilket blandt andet er en lysstærk touchskærm, som har en lysstyrke på 800 nit.

Selve telefonen har en bagside, som er ”pakket ind i” Prada’s Saffiano-mønster i klassisk sort. LG Prada 3.0 har også en unik brugergrænseflade, med specieldesignede menuer og ikoner i farverne sort, grå og hvid.

Foruden telefonen lancerer Prada og LG også et sortiment af forskelligt Prada-tilbehør bl.a. en smartphone-dock, forskellige etuier og bluetooth-høretelefoner.

Styresystemet er Android 2.3 Gingerbread men LG lover, at der senere kommer en opdatering til 4.0 Ice Cream Sandwich.

Telefonen koster ifølge Mobilpriser.dk omkring 4.500 kroner uden abonnement, men kan fås ved de fleste operatører og forhandlere i Danmark fra i dag.

Læs også:
- Officielt: LG præsenterer nu Prada 3.0


LG PRADA phone by LG 3.0 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 27-01-2012 22:24:45

De burde holde sig til det de er gode til... at designe tøj.. det er lige så håbløst som når de prøver at sælge ure til mange penge. Alle ved godt at man i virkeligheden får et Swatch urværk og at man kun betaler for logoet.

Så hellere et Patek Philippe, IWC eller Rolex.

Når det gælder mobiltelefoner, ville jeg hvis jeg var rig, da også hellere have en iPhone. Og hvis jeg havde dårlig smag, havde jeg valgt en iphone udsmykket med guld og diamanter.

Kan ikke se et særlig stort marked for denne telefon. Det er en ommer!

0 0

Om brug af cookies