Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG præsenterer det første spil til deres “QuickCircle” cover

LG præsenterer det første spil til deres “QuickCircle” cover

Folk med en LG G3 og QuickCircle cover behøver nu ikke engang åbne coveret for at spille spil på telefonen.

Hvis du elsker mobilspil til en sådan grad at du næsten ikke kan vente med at finde telefonen frem og låse den op før du kan gå i gang, så har LG løsningen. De fjerne nu hele den irriterende process med at låse telefonen op, og præsenterer det første spil til deres QuickCircle cover til LG G3.

Spillet hedder Puppy Pop og går ganske simpelt ud på at matche nogle hvalpe ved at tegne streger mellem dem, ens resultat kan naturligvis deles med vennerne på Facebook.

Jeg har umiddelbart utrolig svært ved at se hvilken målgruppe spillet skal rettes mod, jeg har ikke selv hverken en LG QuickCase eller lignende smart etui til telefonen, men når man alligevel står med telefonen i hånden, så må det da alt andet lige være rarere at tænde skærmen og udnytte hele telefonens skærm.

Forhåbentlig er det muligt at finde på bedre udnyttelsesmuligheder ved sådan en skærm, men hvis du vil prøve spiller Puppy Pop og har en LG QuickCase, så kan det hentes her.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads Thomsen 29-07-2014 07:57:27

Der er masser af muligheder med det åbne felt i coveret. Jeg bruger det selv flittigt på min G2 og savner flere apps til betjening af mobilen. Og lad der bare være nogle spil også. En mini udgave af Tetris ville passe fint til det firkantede hul i coveret til G2.

0 0

Om brug af cookies