Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Secret - de første indtryk

LG Secret - de første indtryk

Vi har været helt tæt på LG Secret KF750. Her er vores første indtryk.

"Kvalitet" springer som det første ord frem, når Secret KF750 holdes i hånden.

Slider og knapper er ualmindeligt godt skruet sammen, og den ridsefri skærm fuldender mobilen, som er det tredje medlem i Black Label serien. Forsiden er blank med læder-look omkring højtaleren, mens bagsiden har texturdesign.

Størrelsen er helt tilpas, og selvom vægten er 116 gram, giver de ekstra gram over 100 en kvalitetsfølelse. Virkelig en gennemdesignet telefon.

Menusystemet er LGs eget - men minder alligevel om noget man kender. Nederste halvdel af mobilen er berøringsfølsom med animation som respons, knappen i midten fungerer som valg. Tre forskellige opsætninger (gitter, liste, hestesko) rammer de flestes behov og betjenings-hastigheden er god. Som en ekstra cool feature, betjenes mobilens mediainterface på selve skærmen, som her bliver trykfølsom.

I SMS-delen anvendes T9-ordbog, og LG har gjort det muligt, at indsætte oplysninger fra f.eks. en kontaktperson, direkte som tekst i beskeden. Dermed undgås kompatibilitetsproblemer, som der f.eks. er i "visitkort"-featuren i Nokia og Sony Ericssons produkter.

Secret understøtter microSD hukommelse på op til 4 GB. Der medfølger ikke ekstra hukommelse i salgspakken.

Mobilen egner sig ikke på businessbrug, fordi kalenderen har kun plads til 1000 aftaler og kalenderen er begrænset til 100 kontakter. Dette problem har vi tidligere beskrevet i vores anmeldelse af topproduktet LG Viewty.

Mobilbrugere med hang til spil vil elske LG Secret. Den indbyggede bevægelsesfølger (accelerometer) udnyttes i blandt andet et dart spil, hvor mobilen skal "kastes" fremad for, at kaste pilen. Præcis som Nintendo Wii og STÆRKT vanedannende. Spillet kan endda benyttes, som aktiv baggrund på forsideskærmen. Accelerometer anvendes også i fotos.

Oplader og headset benytter samme multiportsstik, men der medfølger adapter til standard Jackstik, så egne hovedtelefoner kan anvendes.

Samlet: De første indtryk

Lækkert solidt design af høj kvalitet. Nuværende ikke LG-brugere, vil hurtig finde sig tilrette i menuen. Prisen ventes omkring 3.000 kroner abonnement - men set i forhold til LGs markedsandel i Danmark, bør den nok koste lidt mindre, hvis den skal tiltrække rigtig mange kunder fra masserne.

Konklusion: En fed designtelefon der fungerer, til en lidt for høj pris.

Læs også
- LG KU990 Viewty (produkttest)
- Webvideo: LG KU990 Viewty


LG Secret KF750 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies