Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Shine til europæerne

LG Shine til europæerne

For fire måneder siden blev LG Shine lanceret i Sydkorea. Nu er modellen på vej til Europa.

Her på Mobilsiden.dk har vi fulgt LG’s nye skud på stammen ved navn Shine med stor interesse. I oktober måned sidste år kunne vi meddele, at modellen blev lanceret i Sydkorea. Og nu, kun fire måneder senere, kan vi garantere, at modellen er på vej til Europa.

Den nye skinnende model fra LG har fået det officielle modelnavn KE970. Og ligesom sin appetitlige bror Chokolate, bliver det primært designet, mobilen kommer til at sælge på.

Shine er en helt enkel, tynd og klassisk slider-telefon med en overflade i rustfrit stål. Tasterne har et blåt baggrundslys, og en anden detalje er, at skærmen fungerer som et spejl, når den ikke er i brug. Skærmen skulle efter sigende være rigtig lækker og give et knivskarpt billede. Opløsning er på 240 x 320 pixels.

Selvom Shine er en designperle, har den også noget at tilbyde på indholdssiden. Eksempelvis har modellen et kamera med to megapixel, blitz og autofokus. Og linsen har optikproducenten Schneider-Kreuznach givet sit kvalitetsstempel.

Derudover har Shine en musikafspiller og en intern hukommelse på 50 MB, der kan udvides med et MicroSD hukommelseskort.

Shine har både Bluetooth, GPRS og EDGE. Sidstnævnte vil komme Telia-kunder til gode, hvis modellen også lander i Danmark. For alle de andre med 3G er det surt show – det har modellen nemlig ikke.

Vi ved ikke med sikkerhed, hvornår Shine lander i Europa. Vi kan heller ikke sige med sikkerhed, om Danmark er et af de lande, der kommer til at forhandle modellen. Vi følger udviklingen med spænding.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies