Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG svarer: Hvad vi kan forvente af LG G Flex

LG svarer: Hvad vi kan forvente af LG G Flex

LG G Flex er slået stort op som bøjelig og selvhelende. Men den er ikke usårlig. Mobilsiden.dk har spurgt LG, hvad Flex egentlig kan holde til.

Når en mobil markedsføres som bøjelig og selvhelende, kan det afføde en fornemmelse af, at telefonen er usårlig. Hvilket ofte tricker diverse folk til at teste dette - på mere eller mindre vanvittige måder. For eksempel ved at skyde LG G Flex.

Mobilsiden.dk har spurgt LGs danske salgschef, Morten Aagaard, hvad LG G Flex egentlig kan holde til og hvad det selvhelende bagcover dækker over. Og er det egentlig nødvendigt at købe et cover til supermobilen?

-”Det selvhelende bagcover er jo helt unikt, det er første gang, der bliver introduceret en mobil, der har en speciel coting, der ligger ovenpå. Det er et blødere plastik lag der ligger over, lad os kalde det et levende materiale, som - når man evt kommet til ridse let med sine nøgler eller nogle mønter - så vil den fjerne nogle af ridserne. Men bryder man den hinde med en for kraftig ridse, så kan den ikke hele sig selv igen,” forklarer Morten Aagaard blandt andet.

Se videoen ovenfor og hør hele interviewet med Morten Aagaard og hans fulde svar på, hvad vi kan forvente LG G Flex kan holde til.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Slaraffenland 04-02-2014 13:11:24

Indtil ovenstående video kom frem, har jeg spekuleret over, hvad pokker man skulle bruge fleksibiliteten til. Hvornår står man i en situation, hvor en fleksibel telefon er løsningen på ens problem/udfordring? Så var det, at manden i videon sagde: "Når man har telefonen i baglommen, og kommer til at sætte sig på den". Jeg har sgu aldrig haft en smartphone i baglommen. Og umiddelbart har jeg svært ved at forestille mig at nogen som helst, i målgruppen, skulle rende rundt med deres telefon i baglommen. Eller tager jeg fejl? Kan nogle af jer komme i tanke om situationer hvor fleksibliteten kommer til sin ret?

2 0
May Frederiksen 05-02-2014 07:52:46

Hej Slaraffenland,
Hvis man skal lytte til LG, så er fleksibilitet bare et skridt på vejen, mod en helt ny type skærme, der i sidste ende kan bukkes og foldes, som man vil.
Tror dog også Steffen M har en pointe, når han siger det handler om at skabe omtale af/hype om telefonen :)
MVH. May, mobilsiden.dk

0 0
04-02-2014 20:00:12

Fleksibiliteten er jo bare et skridt på vejen til en mobil der tåler mega tæsk. Dette er bare det første ud af mange.

0 0
Tbm2 04-02-2014 14:25:47

Fleksibilitet havde måske være løsningen her... ;)

http://www.iphonecafe.dk/iphone-5c-eksploderer-i-lommen-paa-bruger/

0 0
Slaraffenland 04-02-2014 15:12:20

Okay, så nogle mennesker render rent faktisk rundt med mobilen i baglommen... men "manden i videoen" kom med samme eksempel. Hvornår skulle en bøjelig telefon ellers komme til sin ret?

0 0
Steffen M 05-02-2014 00:46:17

Det er selvfølgelig en måde at skabe omtale af telefonen, at den er bøjelig. Sikkert også den eneste grund til at lave den: "Fordi vi kan".
Hvis det eneste argument han kan komme med, er at man kan sætte sig på den, så er det sgu lidt tyndt ;-)
Desuden findes 'ridsefrie' telefoner allerede -f.eks. flere Nokia Lumia modeller. Der er materialet bare så stærkt at det forhindrer ridser -her kan ridserne så reparere sig selv...Naturligvis kan de alle ridses hvis man går amok - så igen...reklame stunt.
Jeg kunne nu helle ikke finde på at have min telefon i baglommen...mon salgschefen i jakkesæt har det? :-D

0 0

Om brug af cookies