Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG teaser for V10 med to skærme forud for event

LG teaser for V10 med to skærme forud for event

Sydkoreanske LG teaser i en video for den kommende LG V10, som er udstyret med en særlig ekstra skærm oven over den normale skærm.

LG’s event tirsdag den 6. oktober nærmer sig med hastige skridt, hvor smartphonen med navnet LG V10 ventes at blive præsenteret. Hidtil har det kun været lækkede billeder, der har vist telefonen frem, men nu er LG selv klar med en videoteaser på YouTube forud for eventen om en uge.

Læs også: Sådan fungerer den kommende LG V10 med to skærme

I den kun 15 sekunder lange video kan LG V10 svagt anes, hvor den i et kort øjeblik ses forfra med frontkameraet og lyssensoren ved siden af den sekundære skærm. På skærmen står der ”Kommer snart” efterfulgt af tidspunktet ”11 AM”.

LG inviterede til eventen både i New York og Seol, og det er derfor usikkert at sige noget om, hvilket tidspunkt der rent faktisk er tale om. Hvis det er 11 AM i New York, vil det sige klokken 17:00 dansk tid. Er det derimod i Sydkorea, bliver det allerede klokken 04:00 om natten.

Nedenfor kan du se teaseren fra LG og måske komme med et bud på, hvad slogannet ”Be You” betyder i forhold til denne specielle toskærmede smartphone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies