Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG telefon med dual-core allerede i år

LG telefon med dual-core allerede i år

LG har indgået et samarbejde med NVIDIA og lover at vi allerede i år, vil se en model i Optimus serien, med en dual-core Tegra 2 processor.

I den seneste tid har der været stigende interesse for at bringe processorer med flere kerner, kendt som dual-core, ind i mobiltelefonerne.

Samsungs hardware-afdeling har allerede annonceret en dual-core processor, og for nylig så vi også en HTC mode,l som ifølge rygterne skulle indeholde en dual-core processor på 1,5 GHz.

LG lader ikke blot stå til i dette spil, og har derfor allieret sig med NVIDIA som skal levere Tegra 2 dual-core processorer til LGs Optimus telefonserie.

Det nye chipsæt benytter to 1 GHz-kerner til at dele arbejdsbyrden og dermed forbedre ydelsen. Det vil i sidste ende give brugeren en bedre oplevelse når der afvikles tunge opgaver på telefonen, som eksempelvis afspilning af HD-video eller brug af spil.

LG har i deres pressemeddelse meldt ud, at Optimus-serien med Tegra 2 allerede vil debutere i fjerde kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

09-09-2010 10:56:28

de har ikke kunne bevist at de kan lave mobiltelefoner, så hvorfor skulle de også kunne det nu, samsung er bedst og vil aldrig have LG, så glæder mig til at se hvad det er for en, ved bare samsung kommer med en mere hardcore end LGs mobil Haha

0 0
Jørgen E 09-09-2010 20:19:46

Selv om det du skriver, ikke kan bruges til meget, skulle du overveje at udskifte nogle af kommaerne med et punktum og starte med stort der efter. Det vil gøre det noget mere forståeligt ot letlæseligt.
Rådet vil jeg i øvrigt give til mange der skriver her i forumet, da det nogen gange kan være tungt at læse, hvad der bliver skrevet.

0 0
larsenb 09-09-2010 19:26:45

jeg har en lg540 der er ikke nogle fejl på den
der er mange kloge hoveder tror de
bent

0 0

Om brug af cookies