LG Tyskland bekræfter Lollipop til 2 modeller [UPDATE]

Endnu en afdeling af LG bekræfter, at Android 5.0 Lollipop er på vej til flagskibet LG G3 men også en mere

LG Tyskland bekræfter Lollipop til 2 modeller [UPDATE]

Der er i hvert fald 2 modeller i LGs portefølje, der får Android 5.0 Lollipop – det har den tyske afdeling af LG meldt ud på Facebook. Den første er LG G3, som vi også hørte fra afdelingen i Benelux, og den vil komme inden årets udgang.

Læs også: LG G3 får Lollipop i år

LG siger selv Q4 i år, og det giver altså LG knapt 2 måneder at arbejde med Android Lollipop, da Google er klar med den endelige udgave den 3. november.

Den anden model, der får Android 5.0 Lollipop fra LG er sidste års flagskib, LG G2. Tidsrammen på LG G2 er dog lidt længere, da LG simpelthen skriver, at G2 vil komme efterfølgende.

Læs også: Samsung Galaxy S5 måske med Android Lollipop i år

Dermed er de fleste af de store mærker klar med en tidsramme for i hvert fald deres flagskibsmodeller. LGs landsmænd fra Samsung har ikke officielt meldt noget ud endnu, men på rygtebasis vil de også være hurtige til Galaxy S5.

[UPDATE]

LG i norden, altså det der kommer til at påvirke os her i Danmark, har meldt ud, at vores region kommer til at følge den tyske.

LG G3 får altså også i Danmark Android 5.0 Lollipop inden årets udgang og LG G2 er på tegnebrættet. Tidsrammen for LG G2 vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.