Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG udskyder tablet: Android er ikke godt nok

LG udskyder tablet: Android er ikke godt nok

LG trækker i nødbremsen, og erklærer at Android Froyo ikke er modent nok til deres tablet.

Demobillede. Ikke et reelt produkt.
Demobillede. Ikke et reelt produkt.

LG udskyder nu deres iPad konkurrent, der ellers skulle være kommet på markedet her efter nytår.

Begrundelsen er overraskende, at de ikke finder Google Android 2.2 - også kaldet Froyo - stabilt nok til deres tablet-computer.

Konkurrenten Samsung er ellers snart på gaden med deres Android baserede tablet, med navnet Galaxy Tab, baseret på netop Froyo, og kinesiske leverandører er også klar med "pads" som kører Android Froyo.

Beslutningen kan være et tilbageskridt for LG i kampen om det meget hypede tablet-marked, hvor Apple iPad lige nu sidder på tronen. Især hvis det lykkedes Samsung at få succes med Galaxy Tab.

Men beslutningen er endelig!

LG fortsætter samarbejdet med Google, om at finde et passende operativsystem til deres tablet. Men det bliver ikke Froyo 2.2, siger en talsmand fra LG til Reuters nyhedsbureau.

Hvornår LGs tablet så kommer er dermed usikkert.

Læs også:
 - Glasset på Galaxy Tab bliver gorilla-stærkt

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjarke Hansen 09-10-2010 19:27:14

Der er vel en grund til at Google er ved at lave Chrome OS for tablets. Android til telefoner og chrome OS, ja til tablets... Så den har LG vel nok heldigvis fanget.. Underligt der ikke rigtigt er skrevet så meget om Chrome OS endnu... Men det kommer nok.

0 0
Erik jensen 07-10-2010 13:32:40

Adroid til tablets, uanset navn og oprindelse, kører glimrende. Det kan enhver selv forvisse sig om, ved at se de mange YouTupe´s videoer af markedets utallige Android tablets. At de så i teorien ikke er optimeret 100 % er en helt anden sag der ikke har nogen praktisk betydning for brugen af styresystemet på en tablet. Diskussionen ligger altså alene på derent teoretiske plan og har ikke noget med virkeligheden at gøre.

0 0
Anders W 06-10-2010 09:53:35

Jeg skal ikke kunne sige om det er korrekt hvad Google og LG melder ud om Android 2.2 på tablets.

Meeen hvis der var lidt mistro i ens krop, kunneman måske godt få den fornemmelse at fordi LG ikke når at blive klar med deres tab (hvad enten det er deres egen skyld eller Froyos), så melder man sådan noget ud, og håber at det vil holde folk fra at købe de første Android tablets der kommer på markedet, og man derfor får en chance for at kapre de kunder når der skiftes til 3.0 engang i det nye år.

0 0
JB 06-10-2010 19:19:22

Hvor skulle Google kritisere deres eget styresystem, hvis det ikke fejlede noget?

0 0
Thomas 06-10-2010 09:21:59

De første pads og telefoner er jo lige på trapperne, og det ser bestemt meget meget lovende ud...

0 0
recordere.dk 05-10-2010 18:52:37

Som forfatter af artiklen, må jeg hellere lige forklare meningen bag ordvalget :-)

Det jeg finder overraskende er, at Samsung har valgt at bygge Galaxy Tab på Froyo, og vel og mærke satser på at det er nok til at konkurrere med iPad.

Samtidig med at LG i et stykke tid har bygget på denne tablet, og undervejs må have vurderet at Froyo kunne bruges.

Samsung fortsætter, LG stopper. Det er overraskende.

At Android i fremtidige versioner bliver endnu bedre, også til tablets er derimod ikke overraskende. Men det er heller ikke det som artiklen her hentyder til.

0 0
JB 05-10-2010 19:11:07

Hej

Jeg ved ikke om du så So Ein Ding, den dag han havde fingrene i en Galaxy Tab (?) men med baggrund i dette, synes jeg faktisk at det virker ret fornuftigt af LG at udskyde lanceringen af deres tablet.

Galaxy tab virkede meget ufærdig, og risikerer at høste dårlige anmeldelser som følge af dette.

Gingerbread er forventet i Q4 2010, og er optimeret til tablet pc'ere, hvilket vil sige at LG - ved at vente et par måneder - kan sende et mere komplet produkt på gaden, med efterfølgende bedre anmeldelser.

(Galaxy Tab vil naturligvis kunne opdateres til Gingerbread, men det ændrer ikke på de anmeldelser der allerede er skrevet til den tid.)

Long story short: Jeg synes at det virker meget taktisk klogt af LG at vente på Gingerbread. :)

0 0
Mobilsiden.dk 05-10-2010 20:55:08

Nu har jeg ikke set "So Ein Ding". Men generelt virker de meget Apple begejstrede.

Jeg har fulgt Galaxy Tab i en del måneder nu og må sige, at den seneste version jeg har haft fingrende i, bestemt ikke er ufærdig. Og det til trods for, at der ved optagelsen var omkring to måneder til salgsstart.

Se evt http://www.mobilsiden.dk/web-tv/web-tv-se-nye-billeder-og-video-af-galaxy-tab,lid.12704/

0 0
Erik jensen 06-10-2010 12:28:28

So Ein Ding vært N.Somme er nok ikke det bedste sandhedsvidne vedrørende Android eller andre systemer for den sags skyl. Apple er Gud i det program!

0 0
JB 06-10-2010 19:18:23

Hvad har hans præferencer for Apple, med Androids relle funktionalitet at gøre - vi taler jo ikke om iPad her?

Uanset om han er mac-fan eller ej, så ændrer det ikke ved at Galaxy Tab kører med et styresystem der ikke er beregnet til tablets, mens LG's tab fra starten vil køre med et styresystem der er bereget til tablets.

0 0
Mobilsiden.dk 07-10-2010 09:24:44

Det er muligt at nogle synes Android ikke er beregnet til tablets. Ikke desto mindre, så kører det selv i betaudgaverne af Galaxy Tab, ret fantastisk.

Jeg har testet produktet nogle gange over de seneste måneder, og har aldrig tænkt over, at systemet ikke skulle være "beregnet til det".

0 0
Tobias 07-10-2010 00:07:50

Det har da i hørt grad noget ad gøre med hvad hans præferencer er hr. Somme er ikke objektiv vis man ammeler en ting, men man i forvejen mener af ipad eller osx er det beste og alt anet er lort, så er det jo svær af komme fram til en ordenlig fer anmeldse, skal lige siges jeg selv har en ipad iphone og ipod så er ikke fordig jeg bare vil slå på alt appel men mange folk har en tendenc til af stile appel ms og androids op som det nærmeste var gude ligne ting... men til hr. Somme et godt exsempel, er man nærmeste ikke kan se et program uden han skal komme med små bemærkninger til MS uden de har noget med emnet af gøre eller ms Windows som han gjore selv om han genmen gik mobil os. så skule windows lige have en på frakken alser desktop udgaven hvilket jo er dybeusariøst

0 0
JB 05-10-2010 18:42:59

"Begrundelsen er overraskende, at de ikke finder Google Android 2.2 - også kaldet Froyo - stabilt nok til deres tablet-computer."

Jeg beklager mobilsiden - men nogle gange virker det altså bare som om at I ikke aner hvad I skriver om. Hvis I ikke har tid til at sætte jer ind i tingene, kunne I så ikke bare bruge 60 sekunder på at læse jeres egen nyhed - så ville I opdage at det ikke er overraskende overhovedet:

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/google-android-ikke-optimal-til-tablets,lid.12657/

"Ifølge Google bossen Hugo Barra, er det populære Android system slet ikke gearet til at køre på små minicomputere, eller tablets, i fremtiden, skriver Techradar.com.

Barra forklarer til Techradar.com, at Froyo ikke er optimeret til brug på tablets. - ”Vi vil sikre, at brugeroplevelsen bliver optimal,” siger Hugo Barra, der er Googles chef for mobile produkter.

Kommende versioner af Android, som Honeycomb og Gingerbread, vil derfor formentlig i højere grad være forberedt til tablets.

Der spekulerets selvfølgelig også i, om Google har planer om et styresystem, der udelukkende er til tablets. Et styresystem designet til at vippe Apples iPad af tablet-pinden."

0 0

Om brug af cookies