Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG V10 med den ekstra skærm kommer til Europa

LG V10 med den ekstra skærm kommer til Europa

LGs seneste topmodel, V10, med den ekstra, lille skærm vil finde vej til de europæiske butikshylder.

Den seneste kreation fra LG skiller sig lidt ud fra mængden. Den har nemlig ikke bare én, men to skærme - og snart kan du få formentlig få fingrene i den.

I en pressemeddelelse oplyser LG, at den sydkoreanske it-gigant er i fuld gang med at sende telefonen ud til de forskellige markeder rundt omkring verden. LG V10 vil debutere i USA, Kina og Hong Kong, og herefter følger udvalgte steder i Europa sammen med Nordamerika, Asien, Latinamerika, Mellemøsten samt Fællesskabet af Uafhængige Stater.

Læs også: Sådan fungerer den kommende LG V10 med to skærme

LG er endnu meget sparsomme omkring, hvilke lande det helt præcist drejer sig om, og derfor er der ikke andet for end at vente på eventuelle nye oplysninger fra LG Danmark. Prisen og datoerne for, hvornår LG lancerer telefonen rundt omkring fremgår heller ikke.

Den 5,7” store smartphone har flere ligheder med forårets topmodel, LG G4. Skærmopløsningen er fortsat QHD, hvilket vil sige 1.440 x 2.560 pixels.

Det er dog den ekstra skærm, der gør denne V10 noget anderledes. Skærmen er placeret over den normale skærm, hvor der normalt sidder et frontkamera og/eller sensorer. Disse er skubbet helt til venstre, og skærmen er derfor ikke nær så bred som den normale skærm. Det vil sige, at der er blevet plads til 1.040 pixels i bredden og 160 i højden, som altid er tændte.

Du kan derfor altid se eksempelvis vejret, klokken, dato og batteriniveauet, lige som du også kan lave genveje til dine yndlingsapps. Hvis du får et opkald, meddeles du om dette via denne ekstra skærm.

Processoren er den samme Snapdragon 808 fra Qualcomm som i LG G4, der består af seks lynhurtige kerner. Til gengæld er mængden af RAM skruet op til 4 GB, som suppleres af 64 GB intern lagerplads, der også kan udbygges med et MicroSD-kort. Andre specifikationer i LG V10, som er en topmodel værdig, er kameraet på 16 megapixel med en blænde på f/1.8 samt et 3.000 mAh batteri, der kan fjernes.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies