Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG V20 lanceres i september måned med Android 7.0 Nougat

LG V20 lanceres i september måned med Android 7.0 Nougat

LG bekræfter, at den næste topmodel, V20, bliver lanceret i næste måned med Googles nyeste software Android 7.0 Nougat ombord.

Den næste software fra Google, Android 7.0 Nougat, lanceres i sin endelige udgave allerede i løbet af denne måned, og måneden efter vil LG være klar med en helt ny topmodel udstyret med den nye software.

I en sydkoreansk pressemeddelelse bekræfter producenten, at efterfølgeren til LG V10 bliver lanceret i september måned - præcist som det blev afsløret for to måneder siden. Navnet har der været usikkerhed omkring, men den får ganske rigtigt navnet V20.

Læs også: Efterfølger til LG V10 på vej - måske kaldet LG V20

På nuværende tidspunkt er det endnu sparsomt med oplysninger om den kommende topmodel, men LG afslører dog selv, at den vil byde på samme nyheder som LG V10: en ekstra skærm på fronten, to bagkameraer, et hårdført design og en Hi-Fi 32-bit DAC til afspilning af lyd i høj kvalitet.

LG V20 skal tage konkurrencen op med både Samsung Galaxy Note 7, der lanceres i morgen, og ikke mindst iPhone 7, der alle tre lanceres inden for cirka en måned. Hvornår LG V20 så lander i handlen, vides endnu ikke. Især en lancering i Danmark er svær at forudsige, da sidste års V10 først kunne købes herhjemme tre måneder efter den udenlandske lancering.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies