LG vil bruge webOS på deres smartwatches

En ny hjemmeside som hurtigt blev fjernet igen, peger i retning af at LG ønsker at udvide webOS til deres kommende smartwatches.

LG vil bruge webOS på deres smartwatches

Palm, HP og LG har prøvet kræfter med webOS styresystemet og forsøgt at gøre det til en lovende rival over for iOS og Android, men alligevel finder man i dag kun styresystemet i LGs smart-tv’er.

Google konfronterer Samsung omkring deres smartwatch strategi

Nu ser det ud som om at LG vil udvide potentialet ved at smide det ind som styresystem på kommende smartwatches. The Verge fandt en LG-sponsoreret hjemmeside (som senere er taget ned) der viser at et udviklings-kit til webOS smartwatch er på vej.

Den lokale rival Samsung bibeholder som bekendt Tizen smartwatches som en slags forhandlingsemne overfor Google, i det perspektiv virker det sandsynligt at LG ønsker at differentiere sig på samme måde – spørgsmålet er blot, om nogen vil overveje at købe det.

Kilde: Engadget

Mere nyt om emnet

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 7/9/2014 blev sagen bragt videre med fortællingen om HTC dropper smartwatch planer – Det videre forløb i sagen finder du her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..