Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG vil også lave telefonur - måske

LG vil også lave telefonur - måske

Samsung har allerede et ur, der selv kan ringe op, men LG vil også være med på legen og planlægger måske deres eget

Det vides endnu ikke, om det nye ur bliver rundt ligesom LG G Watch R på billedet her
Det vides endnu ikke, om det nye ur bliver rundt ligesom LG G Watch R på billedet her

Koreanerne er glade for ure, der selv kan ringe op til andre. Det må være konklusionen efter LG også har planer om et ur, der ikke behøver en smartphone for at ringe op. Landsmændene fra Samsung har allerede sådan et ur på vej på gaden i form af Samsung Gear S.

Læs også: LG G Watch: Knapt så smart ur [TEST]

LG har ikke selv officielt meldt noget ud, men de amerikanske myndigheder har fået et ”smartwatch + CDMA” ind til godkendelse. CDMA betyder, at det vil kunne komme på det amerikanske pendant til GSM-nettet.

Ud over netværks-delen er der ikke mange informationer om LGs nye ur. Uret bliver lidt mindre end modstykket fra Samsung, da LG-varianten vil være 57,7 x 35,5mm eksklusiv remmen. Samsungs Gear S måler 58,3 x 29,8mm.

Tvivlsomt marked

Uret fra LG, der selv kan ringe op, vil være det tredje smartwatch fra koreanerne, der dermed bliver en af de store spillere på det marked, der bliver domineret af Samsung – i hvert fald målt på antal modeller. Samsung har 5 smartwatches på gaden, når Gear S når butikkernes hylder.

Læs også: HTC-smartwatch kommer alligevel

Motorola, ASUS, Apple og flere har smidt sine jetoner i smartwatch-puljen, men på trods af den store fokus fra producenterne er forbrugerne langsommere. Salget i smartwatches er stadig ikke synderligt stort.

Inden vi ved noget om design og specifikationer er det dog svært at spå om succesen for det nye ur fra LG. Der er dog spørgsmålstegn ved dette nye LG-produkt.

Måske børnespion

LG fortalte tidligere i år, at de ville lancere KizON - et armbånd til børn, som gjorde det muligt for forældre at vide, hvor børnene er.

Se også: Moto 360 og LG G Watch R sammenligning (video)

For at det skulle kunne lade sig gøre, skulle KizON-armbåndet have netværks-funktioner, så det kan sende data om placering. KizON-armbåndet skulle desuden komme til Nordamerika og Europa i efteråret.

Dimensionerne på LGs KizON-armbånd er 55,2 x 34,7mm, så der er altså en lille forskel i størrelsen, men noget kunne altså tyde på, at det er KizOn, der kan få en amerikanske debut.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies