Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG vil strømline sit look

LG vil strømline sit look

Grænsefladen på LG G3 er blevet taget godt imod, og det vil LG udnytte i firmaets andre telefoner og tablets

Det var med stor glæde, at vi her på mobilsiden kunne opleve LG G3s nye grænseflade, der var mere enkel og stilren end forgængeren LG G2, og det var vi ikke ene om. Derfor vil LG også udvide det mere enkle princip til resten af LGs portefølje af produkter.

Læs også: Se Googles fire nye Android Wear reklamevideoer

LG skriver i en pressemeddelelse, at de har arbejdet på at give en konsekvent og ensartet brugeroplevelse gennem hele dets mobilkatalog af tablets og smartphones, og derfor vil den oplevelse, man fik i LG G3, blive genbrugt i de fleste smartphones og tablets, der blev lanceret i anden halvdel af i år.

Ifølge pressemeddelelsen har LG skåret mere ind til benet med hensyn til funktionerne i LG G3, og det er denne mere simple tilgang, man fremover også vil kunne opleve i firmaets andre telefoner.

Læs også: LG med diskret drilleri

Taktikken fra LGs side er at implementere de nye og mere simple funktioner fra LG G3 i de andre modeller. Eksempelvis er kameraet blevet meget mere simpelt i G3, og det samme simple look vil blive standard.

Også LGs nye tastatur fra LG G3, der høstede stor ros, vil være at finde i LG-produkter fremover som standard. Et af tastaturets bedre funktioner er, at størrelsen kan ændres, så det passer bedre til ens hånd.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies