Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Watch Urbane 2nd Edition på vej til Europa

LG Watch Urbane 2nd Edition på vej til Europa

Det seneste Android Wear-smartwatch fra LG, Watch Urbane 2nd Edition, der kan kobles på 4G-nettet, er på vej til de europæiske butikshylder.

For en måned siden kunne LG løfte sløret for sit andet forsøg af det såkaldte Urbane-smartwatch. Netop som Google lancerer officiel understøttelse for 4G-opkobling i Android Wear-ure, udsender LG en pressemeddelelse om, at det første ur med præcis denne funktionalitet er på vej til butikkerne.

Uret er i denne måned på vej til Europa sammen med blandt andet USA og Asien, og selv om det endnu er uvist, er chancerne ganske gode for, at det også gælder Danmark.

Læs også: TAG Heuer lancerer hammerdyrt Android Wear-ur

LG Watch Urbane 2nd Edition, som uret går under, minder på mange måder om det ur, som LG tilbage til februar måned præsenterede. Den største nyhed ligger i tilføjelsen af denne 4G-funktionalitet, der er mulig med et nano-SIM-kort i uret.

Med det nye LG Watch Urbane kan du foretage opkald som var det en telefon.
Med det nye LG Watch Urbane kan du foretage opkald som var det en telefon.

4G-forbindelse direkte i uret

Med en internetforbindelse direkte i dit Android Wear-ur er du ikke i lige så høj grad afhængig af en Bluetooth-forbindelse til din Android-smartphone eller iPhone. Når både ur og smartphone er forbundet uafhængigt af hinanden til mobilnetværket, kan du modtage meddelelser, bruge uret som fitnesstracker, bruge Google Nu og alt, hvad du normalt plejer.

LG Watch Urbane 2nd Edition er også i stand til at foretage telefonopkald præcis som du kender det fra din smartphone – noget som Apple Watch også er i stand til, men dog gennem forbindelsen til en iPhone.

Læs også: LG Watch Urbane 2, første Android Wear enhed med LTE

På det ydre er der sket små ændringer på den anden generation af uret. Udvalget af remme er nu udvidet til også at gælde sportsremme af gummi, der ikke i lige så høj grad som forgængeren spiller på det klassiske look. En enkelt knap på siden af det gamle ur er nu blevet til tre, der håndterer favoritkontakter, forskellige tilstande og LG Health-appen.

Andre forbedringer siden første generation tæller blandt andet en højere skærmopløsning på 480 x 480 pixels, en større skærm på 1,38” og et større batteri på 570 mAh.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies