Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Watch Urbane kan købes denne måned i Google Store

LG Watch Urbane kan købes denne måned i Google Store

Det nye Android Wear-smartwatch, LG Watch Urbane, kan købes i onlinebutikken Google Store denne måned.

LG er klar til at sælge sit nye Watch Urbane-ur, som blev præsenteret under årets Mobile World Congress i Barcelona i starten af marts måned. Det vil ske gennem den nyligt lancerede Google Store, som er onlinebutikken fra Google, hvori fysiske produkter sælges.

Læs også: LG offentliggør eksklusivt 'G Watch Urbane' smartwatch

I en ny pressemeddelelse oplyser LG, at uret hen over de næste uger vil blive solgt i Nordamerika, Europa og Asien. Det omfatter landene Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Korea, Spanien, Storbritannien og USA.

I pressemeddelsen fremgår Danmark ikke blandt de lande, hvor uret kommer til salg. Det til trods for, at LG Electronics Nordics allerede ved præsentationen på Mobile World Congress oplyste, at uret kommer til salg i Danmark i netop april måned til en vejledende pris på 2.690 kroner. Det gør Watch Urbane nogle hundrede kroner dyrere end forgængeren, G Watch R, samt konkurrenten Moto 360.

Læs også: LG's luksuriøse ur får dansk pris og salgsdato

I den seneste pressemeddelse fortæller LG, at man i denne uge starter tidligt ud med salget af LG Watch Urbane i hjemlandet, Korea. Hvad den eksakte lanceringsdato herhjemme bliver, er derfor lidt af et mysterie.

Specifikationer for LG Watch Urbane:

LG Watch Urbane byder på en 1,3” stor skærm af Plastic OLED-typen, som med en opløsning på 320 x 320 pixels giver en pixeltæthed på 245 pixels per tomme. Dimensionerne på uret lyder på 45,5 x 52,2 x 10,9 mm, hvilket betyder en lidt større urkasse end Motorola Moto 360, men som til gengæld er en lille smule tyndere.

Læs også: LG Watch Urbane - Første kig på uret til jakkesættet [WEB-TV]

Til at drive Android Wear-styresystemet gemmer der sig en Snapdragon 400-processor fra Qualcomm, der spinner med 1,2 GHz, mens der sidder 4 GB intern lagerplads samt 512 MB RAM. Batteriet rummer en kapacitet på 410 mAh, hvilket er knap 1/3 større end i Motorolas ur.

Med en IP67-certificering er LG Watch Urbane støv- og vandafvisende, så du ikke behøver at bekymre dig om en kort regnskyl. I Google Store vil uret være til salg i farverne rosaguld og sølv.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies