Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LGs næste Android Wear enhed med LTE trækkes tilbage

LGs næste Android Wear enhed med LTE trækkes tilbage

LG Watch Urbane 2nd Edition LTE var allerede lanceret i Sydkorea og USA, nu trækkes uret tilbage på grund af et hardware problem.

LG Watch Urbane 2nd Edition skulle have været det første Android Wear baserede smartwatch med adgang til mobilnetværket så man derfor ikke behøvede sin smartphone.

LG har nu trukket uret tilbage på grund af et uspecificeret hardware problem, den forestående udrulning til massemarkedet er derfor aflyst.
I en melding fra LG, fik Android Police følgende forklaring:

“Vi er bekendt med at i er i gang med at bedømme vores seneste smartwatch. Sent i kvalitetssikringsprocessen på LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, blev vores ingeniører bekendt med et hardware problem som gik ud over den daglige brug af enheden. Efter nøjere efterforskning, blev beslutningen taget om, at annullere udrulningen. Om enheden vil blive gjort tilgængelig på et andet tidspunkt, vil blive besluttet senere. For indeværende vil vores højeste prioritet være, at sikre at kun produkter som lever op til vores meget specifikke kvalitetskrav, bliver sat til salg.”

Uret blev sat til salg i USA og Sydkorea tidligere i denne måned, men er sidenhen blevet fjernet fra butikkerne. Kunder som allerede har købt uret, kan få pengene tilbage.

Kilde: The Next Web


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies