Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LGs nye “Aka” telefoner er… mærkelige

LGs nye “Aka” telefoner er… mærkelige

LG flytter fokus væk fra specifikationer til telefoner med personlighed, var det noget med en telefon som godt kan lide øl?

LG har altid været ganske fornuftige til at tænke en smule nyt, deres QuickCircle cover var en ganske morsom tanke, og G Flex var en af de første telefoner med buet skærm og en slags selvhelbredende bagside. Nu tager det koreanske selskab dog det mærkelige til et helt nyt niveau med deres “Aka” telefoner som indeholder fire telefoner, med fire “karakterer” som har unikke personligheder.

De fire karakterer hedder Eggy, Wooky, Soul og YoYo. Eggy bliver nemt forelsket, Wooky taler i slang, Soul elsker øl og YoYo taber sig og tager vægt på igen ofte. Det lyder umiddelbart som noget jeg finder på, men ikke desto mindre er ideen at brugeren vil hælde mod en bestemt personlighed i stedet for specifikationer. Når Aka-enheden ikke benyttes, kan man se de store øjne som kigger på en og blinker.

Aka-telefonerne er formentlig lavet specifikt til det koreanske marked, og bliver der nok også. Men det er en interessant taktik at fjerne fokus fra specifikationer for folk som i bund og grund er ligeglade. Skal vi også have telefoner med personlighed herhjemme?

Kilde Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjørn 17-11-2014 15:52:02

Hahahaha

4 0

Om brug af cookies