Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LGs nyeste OLED-TV bliver bedre til gaming

LGs nyeste OLED-TV bliver bedre til gaming

LG og NVIDIA har besluttet at tage gaming til et nyt niveau ved at tilføje understøttelse af NVIDIA G-SYNC i LGs nyeste modeller af OLED-tv'er.

Foto: LG

I en pressemeddelelse skriver LG Electronics og NVIDIA, at de har samarbejdet om at bringe understøttelse af NVIDIA G-SYNC i LGs nyeste modeller af OLED-tv'er, modellerne C9 og E9. LGs nyeste OLED-modeller tilbyder lynhurtige responstider og fantastisk farvegengivelse, hvor deres  ydelse og billedkvalitet er blevet valideret gennem NVIDIA G-SYNC-kompatibilitetstest for, at sikre en gaming oplevelse uden billedinterferens.

LGs OLED-tv er allerede anerkendt for at levere fremragende ydeevne til spil og nu med understøttelse af NVIDIA G-SYNC, hæver LG barren yderligere for at give en endnu mere medrivende PC spiloplevelse i storformat på LGs OLED-modeller med 4K-opløsning og størrelser fra 55’’ til 77’’.

LGs OLED-teknologi med selvlysende pixels tager dig dybere ind i dine yndlingsspil. Tv'et har superhurtig responstid og en opdateringsfrekvens på 120 Hz, hvor latency, som kan være afgørende, når du er i centrum af begivenhederne, næppe mærkes med ca. 6 ms med 1440p-indhold og 120 Hz. Det er den minimale latenstid uden at billedkvaliteten forringes i LGs OLED-tv.

LGs OLED E9 har 1ms responstid og 12,9ms input lag over HDMI 2.1
LGs OLED E9 har 1ms responstid og 12,9ms input lag over HDMI 2.1
Foto: LG

Desuden understøtter LGs nyeste OLED-modeller de fleste af de populære HDR-formater, hvilket giver ekstra indlevelse til gaming oplevelsen. Du kan spille kompatible titler i dynamisk HDR10 eller Dolby Vision (op til 120 billeder i sekundet for indhold i fuld HD) og drage fordel af de funktioner, som HDMI 2.1 muliggør, f.eks. auto low latency mode (ALLM), forbedret lydreturkanal (eARC) samt variabel opdateringshastighed (VRR).

"Vi er glade for at tilføje G-SYNC-kompatibel support til dette års nye LG OLED-tv'er og HDMI Variable Refresh Rate-support til vores GeForce RTX 20-serie GPU'er. Gamerne vil blive forbløffet over reaktionsevnen og de realistiske billeder på disse tv'er, når de spiller de nyeste realtids-raytracing-pc-spil, som Ge-Force muliggør,"

Siger Matt Wuebbling, chef for GeForce-markedsføring hos NVIDIA.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies