Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LGs underfundige “AKA” telefoner kommer til nye markeder

LGs underfundige “AKA” telefoner kommer til nye markeder

LG AKA, telefonerne med deres egen personlighed, er så stor en success, at de nu lanceres i en række lande.

LG lancerede sidst i 2014 en række meget specielle telefoner i en ny linje de kalder AKA. Der er tale om fire telefoner som ikke slår sig på specifikationer, men derimod på personlighed. Oprindeligt skulle telefonerne være eksklusivt til det Sydkoreanske marked, men salget går åbenbart så godt at LG nu udvider til Hong Kong, Kina, Taiwan, Singapore og på sigt Tyrkiet.

Hver telefon har sin egen karakter som kommer til udtryk ikke bare ved de øjne som står frem på telefonen, men med karaktertræk som går igen i telefonens ringetoner, widgets og baggrundstapet.

Yderligere har LG tilføjet noget de kalder “emotional UX element” som essentielt giver brugeren mulighed for yderligere at personliggøre AKA-øjnene med briller eller forskellige øjenbryn. Telefonerne leveres desuden med en lille skulptur som kan digitaliseres med kameraet, og tilføjes til selfies hvis man lyster det.

Der er fire karakterer som LG beskriver det:
- Eggy (gul) som tit bliver forelsket
- Wooky (hvid) som er meget impulsiv
- Soul (blå) som elsker musik og øl
- Yo-Yo (pink) som altid taber sig for at tage vægten på igen

Som nævnt er der ikke tale om de helt spændende specifikationer, 1,2 GHz quad-core processor, 5 tommer skærm, 16 GB hukommelse, 1,5 GB RAM, 8 / 2,1 megapixel kamera og Android KitKat 4.4 som styresystem.

Der er naturligvis ingen forlydender om at disse herligheder skulle komme til Danmark i nærmeste fremtid, det er formentlig ikke lige markedet for sådan nogle telefoner, men hvem kunne da ikke tænke sig at have en telefon der var glad for øl.

Kilde: Phandroid
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies