Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Libratone præsenterer to nye højtalere

Libratone præsenterer to nye højtalere

Libratone har i dag præsenteret to nye højtalere der blandt andet byder på stemmestyring.

Foto: Libratone

Libratone har i dag præsenteret to nye Bluetooth-højtalere, ZIPP 2 og ZIPP MINI 2. Blandt de nye funktioner har Libratone udstyret de to højtalere med Amazons stemmestyrede assistent, Alexa.

Læs også: Nu kan du få Alexa som assistent på Android [TIP]

Derudover byder ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 på funktioner som WiFi, multi-room musik og op til 12 timers batteritid.

For første gang har Libratone udstyret deres højtalere med Alexa. Ved hjælp af Alexa har man mulighed for at styre alt fra musik og smarthome-produkter, til informationer om sin kalender, vejrudsigten og andre oplysninger der hjælper i en travl hverdag.

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er Libratones nye smart-højtalere.
ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er Libratones nye smart-højtalere.
Foto: Libratone

Læs også: Bang & Olufsen højttalere får Google Assistent

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er også udstyret med Libratones 360 FullRoom®-lyd. FullRoom sikrer en fyldig og rig lyd i alle retninger, uanset hvor man befinder sig i forhold til højtaleren. Ydermere kan man koble op til 10 højtalere sammen, i et eller flere rum, med AirPlay 2 eller SoundSpace Link. På den måde kan man helt selv bestemme hvor stor og gennemtrængende lyd man ønsker.

Libratone ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er med deres danske design nemme at flytte rundt og kan bruges både inde og ude. De kommer i flere forskellige farver, der passer til ethvert interiør og du kan gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som let kan afspilles med en enkelt berøring på højttalere.

Prisen på de to højtalere kommer til at ligge på 2.399 kroner for ZIPP 2 og 1.899 for ZIPP MINI 2. Begge vil være tilgængelige fra oktober.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies