Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lidl tester ny mobilbetaling fra Swipp

Lidl tester ny mobilbetaling fra Swipp

Ny mobilbetalingsløsning fra Swipp og Verifone kan være klar til brug i maj.

Kontaktløs betaling med mobilen er fremtiden, hvis man skal tro Swipp og Verifone, der lige nu tester mobilbetaling i to Lidl butikker.

Løsningen gør det nemt for både butikker og forbrugere. Nemt for butikkerne, fordi de kan nøjes med at sætte en ny chip i deres eksisterende betalingsterminaler, og nemt for forbrugerne, der kan betale med et swipp.

Læs ogsåCoop laver egen konkurrent til MobilePay og Swipp

Lige nu er systemet i test, men Lidls CIO, Matthias Rûdinger er optimistisk, og regner med at systemet om få måneder er klar til drift i alle discountkædens 98 danske butikker:

Hvis alt fortsætter efter planen, forventer vi at have alle betalingsterminaler i samtlige butikker klar til direkte mobilbetaling med Swipp fra maj 2016” siger Matthias Rûdinger.

Den nye løsning vækker også begejstring hos Verifone, der leverer terminalerne til Lidl og andre forretninger.

”Vi kan nu kombinere en lynhurtig og simpel oplevelse for forbrugerne med en næsten lige så nem forberedelse for butikken”, siger adm. direktør Chris Lund Hansen fra Verifone.

Også for den lille handlende med få terminaler vil installationen af den nye chip og dermed mobilbetaling med Swipp være nem, billig og hurtig” slutter Chris Lund Hansen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies