Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Liste Mobilmast opstiller til regionsrådsvalget i København

Liste Mobilmast opstiller til regionsrådsvalget i København

Når du skal ned til stemmeurnen i løbet af dagen, vil du se, at en liste ved navn Mobilmast stiller op til regionsrådsvalget i København. Listens mål er at bane vej for en offentlig og politisk debat omkring mobilmaster i Danmark.

Når du kommer ned på dit lokale valgsted i dag, vil du opdage, at listen over kandidater til regionsrådsvalget er lang. Du kan vælge at stemme på de store danske partier, som vi alle kender fra medierne. Og så kan du vælge at stemme på et af de mere ukendte partier, som efterhånden skyder frem i stor stil.

En af de mindre kendte kandidater til valget til region hovedstad er Michael Køhler, som repræsenterer liste Mobilmast. Og som navnet indikerer, er mærkesagen mobilmasterne i København, som partiet er kritisk stillet overfor.

En af de mindre kendte kandidater til valget er Michael Køhler, som repræsenterer liste Mobilmast. Og som navnet indikerer, er mærkesagen mobilmasterne i København, som partiet er kritisk stillet overfor.
En af de mindre kendte kandidater til valget er Michael Køhler, som repræsenterer liste Mobilmast. Og som navnet indikerer, er mærkesagen mobilmasterne i København, som partiet er kritisk stillet overfor.

Opsætning af 3G/UMTS master skal stoppes

Partiets formål er at skabe en varig offentlig og politisk debat omkring mobilmasterne i Danmark. Desuden ønsker partiet, at der skal stoppes for opsætning af de nye 3G/UMTS mobilmaster – så længe det er uvist, om mobilmasterne har sundhedsskadelig indvirkning på mennesker.

Liste Mobilmast er bekendt med, at regeringen har afsat 30 millioner kroner til forskning i mobilmasternes indflydelse på menneskers helbred. Men partiet påpeger, at resultaterne af denne forskning først vil foreligge i 2008, hvilket er nogenlunde samme tidspunkt, som 3G/UTMS mobilnettet forventes at være fuldt udbygget.

”Parallelt med at tusinder af 3G/UMTS master sættes op (og tages i brug), forskes der i, hvorvidt strålingen fra disse er sundhedsskadelig. Dette faktum forekommer mig alene i udgangspunktet paradoksalt og viser en iøjnefaldende manglende social ansvarlighed over for befolkningen”. Det skriver partistifter, Michael Køhler, på partiets hjemmeside.

Hvis du på falderebet kunne tænke dig at læse mere om liste Mobilmast, kan du besøge deres hjemmeside på www.mobilmast.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies