Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ListIt genial mobil indkøbsliste

ListIt genial mobil indkøbsliste

Her er den elektroniske indkøbsliste, som hele familien kan læse og opdatere fra både mobilerne og computeren. Idéen er god,men der er plads til forbedringer.

ListIt er gratis for slutbrugeren, at anvende og findes på <a href=www.listit.dk " />
ListIt er gratis for slutbrugeren, at anvende og findes på www.listit.dk

Slut med gule seddeler og papirlapper. Tjenesten ListIt er en elektronisk indkøbsliste, der kan tilgås på både mobiltelefon og computer - endda uden det store tekniske kendskab.

Det smarte er, at listen kan deles over flere mobiltelefoner og computere, så hele familien kan have online adgang til den aktuelle indkøbsliste.

En hurtig test Mobilsiden.dk har udført viser, at den første udgave har lidt problemer med Windows Mobile-systemet, når konfigurationsbeskeden bliver udsendt. Tilgengæld virker den helt forrygende på en Nokia og på computeren. ListIt har oplyst, at de kikker på problemet.

Opbygningen af ListIt på nettet er relativ intuitiv, men med mangler. F.eks. kan man ikke se, hvem i familien en liste er delt med, eller hvilken mobilnumre adgangen er sendt til.

Vi bærer over med ListIt, fordi idéen er god, og så oplagt, det er underligt andre, ikke allerede har lavet et sådant tiltag.

ListIt er gratis for slutbrugeren, at anvende og findes på www.listit.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 14-03-2008 08:19:08

Læs kommentarer her:
http://www.mobildebat.dk/showthread.php?t=121789

0 0

Om brug af cookies