Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LIVE-dækning fra Nokia World

LIVE-dækning fra Nokia World

Nokia World, Stuttgart: Vi følger de indledende keynotes ved den store verdenskonference. Følge med netop nu.

(Artiklen opdateres løbende)

10:12: Og her slutter livedækningen af Nokia World 2009's to vigtigste keynotes.

10:09 Nokia tror at N900 bliver "den næste generation af computere".

10:07: Nokia Booklet 3G computer vil koste 575€. Den kommer med Windows 7.

10:02 X6 og X3 vil KUN kunne købes med tjenesten Comes With Music. Så er det interessant om den kommer til Danmark - da musiktjenesten endnu ikke er klar her. Både X6 og X3 kommer i fjerde kvartal i år.

10:01: Det er tydeligt, der i år skal slåes et slag for tre ting: 1/ Ovi 2/ Social internet og 3/ Musik.

10:00 Nokia X6 har en forventet salgspris på 450 euro og Nokia X3 har en forventet salgspris på 115 euro.

09:58 Nokia X3 er også en nyhed: Den nye Nokia X3 bliver også en del af Nokias efterhånden store musik portefølje. Nokia X3 er designet til musikelskere og er den første Series 40 mobiltelefon med adgang til Ovi Store. Nokia X3 er en blank og kompakt musikmobil, der kommer med stereo-højtalere, indbygget FM-radio og et 3,2 megapixelkamera.

For at få mest muligt ud af underholdningsoplevelsen, har Nokia introduceret Nokia Mini Speaker MD-9, som er højtalere i lommeformat med stor lyd og Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505, som er ergonomiske og letvægtshøretelefoner til at hænge om halsen, som giver en fantastisk musik- og lydkvalitet også ved opkald i støjende omgivelser.

09:56 Nokia N97 Mini vil koste 450€ uden abonnement og moms.

09:54 Mobilsiden.dk bringer naturligvis første indtryk og mere information i løbet af dagen.

09:51 Nokia X6 er også ude nu. Og altså dermed en NY serie hos Nokia kaldet X! Den er optimeret til at afspille musik i op til 35 timer og Nokia X6 er dermed en kraftfuld underholdningsenhed, der kombinerer en 32 GB intern hukommelse med en smart 3.2" trykfølsom grænseflade. Som den optimale mobil for musikelskere og sociale mennesker, har Nokia X6 en 16:9 widescreen, der er optimeret til billeder, videoer og søgning på internettet. Med direkte adgang til Ovi Store er Nokia X6 en kilde til aktivitet, der bringer 20 venner og virtuelle sociale netværk, som Facebook, direkte ind på din startskærm.

09:46 Nokia N97 Mini er en realitet. Den er designet for "social internet".

09:45 Nokia N97 Software Updater 2.0 kommer i oktober. Den første udgave bliver fremvist her på konferencen.

09:44 "Vi lytter til feedback fra brugerne". Og ændrer de ting som de ønsker.

09:43 Nokia erkender, at de har fået megen kritik for deres touchenheder. Krtikken har gået på, at de kunne kunne konkurrere. Det forstår de ikke helt - fordi "vi sælger langt  flere af denne type enheder end andre gør"

09:37 Ny mand på scenen: Anssi Vanjoki, Executive Vice President, Markets, Nokia

---

09:33 Og så forlod topchefen scenen.

09:32 "Openness" er kodeordet for Nokia World i år, lyder det fra scenen. "We Will NOT Fail"... Nokia er i gang med at forandre firmaet, og forstå kunderne bedre.

09:30 Nokia fortæller om nyheder: Der lanceres to nye musikmobiler. Og deres N97 skal bredes ud til endnu flere brugere. Desværre lader det til, at detaljerne lige nu lader vente på sig.

09:28 So-Lo er et nyt koncept som forbinder f.eks. dine kontakter, Facebook osv., i ét univers. De vil de fortælle mere om de kommende dage.

09:27 Nokia forventer meget af samarbejdet med Microsoft. Planen er, at rulle Office-pakken ud på alle Symbian enheder.

09:25 Phones, Smartphone og Mobile Computers. Er Nokias tre hovedkategorier.

09:23 Olli Pekka mener N900 er det bedste "browse device", ever.

09:21 Ti millioner på ti måneder. Det er hvad der er solgt af Nokia N97 og 5800 XpressMusic. Disse mobiler er de bedst sælgende touchmobiler i verden.

09:19 Det seneste år, har Nokia set større interesse for deres musicservice kaldet "Comes With Music". I dag er services tilgængelig i ti lande.

09:13 Så er Olli (OPK) på scenen... "I dag er enheden mere end en mobiltelefon. Enheden sørger for, at du får det meste ud af dit liv".

 - "Nokia har også haft sine ups and downs", erkender topchefen.

Nokia har 55 mio. bruger af deres services på mobiltelefoner.

Nu sættes der fokus på OVI (som indtil nu ikke har været den store succes for Nokia - det i forhold til f.eks. AppStore hos Apple.

09:00 Velkommen til den første keynote ved Nokia World 2009. John G. rapporterer herfra alle højdepunkterne.

I et kæmpe auditorium er vel omkring 1.000-2.000 personer fra hele verden samlet, for at høre om Nokias visioner for det kommende år. Allerede nu har vi før eventen set et par nyheder - blandt andet en mini PC og N900.

Spørgsmålet er, om Nokia i dag har mere i ærmet. Det bliver Nokias topchef Olli-Pekka Kallasvuo, som indleder arrangementet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies