Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LIVE EVENT: Apple - Come see our latest creation (Følg med her...)

LIVE EVENT: Apple - Come see our latest creation (Følg med her...)

Følg Apple eventen "Come see our latest creation" der måske er Apples mest spændende lanceringsevent, nogensinde. Mobilsiden.dk dækker Apples store event onsdag aften kl. 19.

20.31: Den kommer på det amerikanske marked om 60 dage. Skal man have modellen med 3G, så skal man dog vente 90 dage

20.22: Prisen starter på 499 dollars, alt efter hvilke model af iPad man ønsker. Den dyreste kommer til at ligge på 829 dollars, det er den model, som har 3G, Wi-Fi og 64GB hukommelse. Apple er selvfølgelig også klar med nyt tilbehør til iPad. Først en dockingstation, dette betyder en flot billederamme når den står i denne.

20.06: iPad får også iWork. Her kommer vi måske til lidt flere tekniske specifikationer, da iWork er et program som bruger en del hestekræfter.

19.55: Ny applikation præsenteret. Nemlig iBooks. Her benytter Apple sig af, at de kan læne sig op ad Amazon's Kindle.  Dette betyder en helt ny "iBook Store" på iPad. "iBook Store" minder utrolig meget om iTunes.  De bøger du har indkøbt i iBooks Store, står i din "bogreol".... Meget fed gimmick, men vidst også hvad det er.

19.50: Nu er EA Games kommet på scenen.

19.46: Den har masser af nye pop-up vinduer, som ser ud til at være rigtig lækkert designet. Men mon ikke der er flere tekniske specifikationer? 3G foreksempel?

19.45: Vores liveblog længere nede på denne side kører så småt igen...

19.45: Spilproducenterne mener, at iPad vil være i stand til at tage spiloplevelser til en hel ny verden.

New York Times, har også udviklet en ny applikation til iPad'en. New York Times' applikation til iPhone har været downloaded i massevis, og derfor har New York Times ønskes at udvikle noget specielt til iPad, fortæller de. Det bliver også muligt, at se video på New York Times avisen på denne nye iPad.

19.42: Apple er meget spændte på denne nye iPad, og inviterede for et par uger siden blandt andet Game Loft til at se produktet. Dette for at finde ud af, hvor langt man kan nå med applikationer på iPad. Mark Hickey fra Game Loft, kommer nu på scenen og præsenterer lidt fra dem.

19.42: Vores liveblog længere nede på denne side kører så småt igen...

19.40: Du kan nemt få Applikationer frem, og have dem i samme størrelse som du kender dem. Skal du have dem op i fuld skærm, så dobbeltklikker du bare på din iPad.


19.33:

iPad:
- 1,27 cm tyk
- 680 gram
- 9,7 tommer ISP skærm
- Fuld touchskærm- 10 timers batteritid
- 1 GHz Apple A4 chip
- 16-64GB Flash hukommelse
- Bluetooth 2.1 + EDR
- Wi-Fi
- Accelometer og Kompas
- Mikrofon og Højtaler


19.33: 19:30: WOW 10 timer batteritid - stort bifald!

19:31: Det er en 9,7-tommer skærm. Mere firkantet end egentlig widescreen.

19.30: Her midt i demonstrationen, begynder den at tage lidt "afstand" fra iPhone.... Nye tiltag fra Apple... Ser spændende ud.

19.29: Steve Jobs demonstrerer stadigvæk, og viser blandt andet lidt fra YouTube HD, hvor skærmen virkelig kommer til sin ret.

19.27: Vi venter spændt på de tekniske specifikationer, for lige nu er der ikke meget anderledes ved den end en forvokset iPhone... Dog MEGET lækker.

19.26: Kalender og iTunes har fået lidt nyt udseende i forhold til hvordan vi kender det fra iPhone.

19.20: Steve Jobs er nu i gang med demonstrationen af denne lækre iPad. Og det ser MEGET spændende ud, minder utrolig meget om en forstørret iPhone.

19.16: Styresystemet er som vi kender fra iPhone, og du kan på iPad gøre alt du ønsker. Se film, selv i HD, se billeder, gå på nettet

19.14: Steve Jobs fortæller omkring Apple's historie, og om lanceringen af Powerbooks tilbage i 1991, den første TFT skærm og frem til iPhonen kom på markedet i 2007 og frem til iPhone 3GS i 2009. Og der er plads til noget i midten, nemlig iPad.

19.07 Han fortæller om App Store, som er en kæmpe succes. Ligesom han også fortæller omkring salget af iPhones, som også fortsætter sin sejrsgang. 284 butikker i hele verden, og fortæller om den nye i New York City

19:05 Steve Jobs er kommet frem på scenen... og starter med at fortælle nogen opdateringer omkring Apple, derefter en revolutionerende ny ting.

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies