Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Livsfarlig spejltablet?

Livsfarlig spejltablet?

Kun fantasien sætter grænser når de mobile hjælpemidler skal implementeres i dagligdagen. Nyeste bud er Android-bakspejl

I disse “wearable gadgets” tider ser vi flere eksempler på, hvordan man kan implementere smart-teknologi i ting, vi ikke tidligere har anset som værende smarte, 

Nyt Honda-anlæg er drevet af iPhone

Nu er der dukket et bakspejl op på Amazon til 300 dollars, der kører Android 4.0 Ice Cream Sanwich. Det skriver Petagadget

Fungerer som accessoire 
Spejlet har en 5” skærm med roterbart kamera der kan optage video. Derudover har den også GPS, Wifi og Bluetooth headset. 

Der er desuden ikke tale om et komplet bakspejl, men et display som monteres udover det der i forvejen er fastgjort i bilen. 

Ikke nogen game-changer
Det var et spørgsmål om tid før vi så et smart-bakspejl, men dog er der næppe tale om det helt store salgs-hit. 

Primært fordi de fleste i forvejen har monteret deres smartphone på instrumentbordet, hvor skærmen ikke er generet af lys fra bagvedkorende biler om aftenen.

Til sidst kan man overveje hvad det egentlig gør ved vejsikkerheden, at man nu kan fyre Angry Birds af på bakspejlet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas B 09-12-2013 09:54:39

I sverige, har man mulighed for at se, hvem der ejer en bestemt bil udfra nummerpladen. Dermed kan du bruge "smart-bakspejltet" til at se hvem den idiot, der kører for tæt på dig er ;)

0 2
TF 09-12-2013 14:17:45

Og mens du så kigger i dit spejl kan ham foran, der lige har været nødt til at bremse, så se dig køre direkte op i røven af ham ;-)

3 0

Om brug af cookies