Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Livsstil: Vertu fra Nokia i 18 karats hvidguld sælger i Danmark

Livsstil: Vertu fra Nokia i 18 karats hvidguld sælger i Danmark

Mobilen er ikke udstyret med kamera, mp3-afspiller eller for den sags skyld radio - alligevel er det en telefon, som rives ned af hylderne.

Den dyre mobiltelefon Vertu fra Nokia i 18 karats hvidguld belagt med ædelstene sælger godt.

Vertu-modellerne ligger i en noget anden prisklasse end de mest gængse mobiltelefoner der sælges herhjemme. Prisen svinger mellem 33.000 og én million kroner! Tro det eller ej, men de er sågar i restordre i København, som også er det eneste sted i Danmark, hvor man kan købe mobilen.

Vertu-mobilen udviser luksus og ikke mindst rigdom blandt ejerne. Ifølge Politiken, så bekræfter Chris Harris, Markedsdirektør i Vertu, at salget globalt er mere end fordoblet i 2006.

Den eneste forhandler af Vertu i Danmark, urmager Ole Mathiesen i København, oplyser, er det indkøbte parti mobiltelefoner er solgt i løbet af 14 dage. Det er ikke kun de billige modeller til 33.000, der er røget over disken. Ifølge forretningsfører Hans Ryser har urmageren Vertu’er til priser mellem 33.000 og én million.

Vertu-modellerne er hverken udstyret med radio, mp3-afspiller eller kamera. Derimod har de ridsefrit safirglas. Den har noget så sjældent som en ’butler’-tast, hvilket gør det muligt at få hjælp til de mest utrolige ting. Mangler du en restaurant i nærheden, tryk på knappen og bed om hjælp! Denne feature er gratis det første år, og efterfølgende skal man købe sig til et abonnement.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies