Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Logitech Keyboard Folio til iPad og iPad Mini

Logitech Keyboard Folio til iPad og iPad Mini

Nyt Logitech Keyboard Folio til både iPad og iPad mini - se pris og tilgængelighed her.

Logitech har netop annonceret en udvidelse i deres produktlinje til tablettilbehør i form af Logitech Keyboard Folio og Logitech Keyboard Folio Mini, som er designet til at sikre brugerens tablet og skærm samt give personlighed.

 - ”Målet med den nye Logitech Keyboard Folio var at tage skriveoplevelsen fra Logitech Ultrathin Keyboard Cover og tilføre et ekstra lag af beskyttelse,” udtaler Mike Culver, der er vice president for brand-udvikling for tablettilbehør hos Logitech.

 - Ultratyndt tastatur til iPad Mini fraLogitech

Logitech Keyboard Folio forbindes til brugerens iPad via Bluetooth og skulle give samme følelse, som det traditionelle fuldstørrelsestastatur med funktionsgenveje til iPad. Der også hjælper med at komme over de begrænsninger, som et skærmtastatur giver.

Keyboard Folio har ligesom Smart Cover instant on-off funktion, der med magneter søger for at tænde eller slukke iPad’en når det henholdsvis åbnes og lukkes. Der medfølger også en håndfri stander, som har to vinkler man kan vælge mellem, hvilket giver den helt perfekte position til iPad’en.

Logitech Keyboard Folio kommer i butikkerne i april måned til en vejledende pris på 899 kroner inklusive moms, mens Logitech Folio kommer til at koste 699 kroner inklusive moms. Du kan læse mere om produkterne her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies