Lollipop ude til Sony Xperia Z2, Z2 Tablet og Z3 Tablet Compact

Lollipop-opdateringen til Sony Xperia Z2, Z2 Tablet og Z3 Tablet Compact udrulles i dag, og Danmark er blandt de første.

Lollipop ude til Sony Xperia Z2, Z2 Tablet og Z3 Tablet Compact

Hvis du er ejer af den nu et år gamle flagskibsmodel Xperia Z2 eller en af de to tablets Z2 Tablet og Z3 Tablet Compact, får du nu Lollipop-kærligheden at føle.

Den store opdatering opgraderer version 4.4.4 Kitkat til 5.0.2 Lollipop, som blandt mange andre spændende features introducerer det nye designsprog med navnet Material Design.

Læs også: Her er de 5 vigtigste nyheder i Googles nye Android

I går meldte Sony officielt ud om påbegyndelsen af Lollipop til de seneste to topsmartphones Z3 og Z3 Compact.

I dag kan hjemmesiderne Xperiablog.net og quellichetelefonano.it berette om samme opdatering til den store forgænger og de seneste to tablets i Z-serien. Sony har dog endnu ikke meldt noget officielt ud om disse opdateringer på den officielle blog, ligesom det var tilfældet med Z3 og Z3 Compact.

Læs også: Sony Xperia Z4-billeder lækket på Twitter

Sony kan igen glæde de danske ejere med at få fingrene i opdateringerne som de allerførste i verden sammen med Sverige, Norge, Finland og de baltiske lande.

Xperia Z2 Lollipop
Sådan ser de nye oplysninger ud om den nye Lollipop-opdatering.

Et screenshot viser også, at der til Z2 er en fælles opdatering til de nordiske lande uafhængigt af teleselskab og så en særligt optimeret opdatering til Telia-kunder.

Du kan læse mere om, hvad Sony introducerer i Lollipop-opdateringen i gårsdagens artikel, hvor udrulningen af Lollipop begyndte til Xperia Z3 og Z3 Compact.

Seneste tilføjelse i sagen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden har bragt sagen videre. 3/3/2015 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen; Sony Xperia Z4 Tablet: Første kig [WEB-TV] – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..