Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lollipop udrulles nu til europæisk Galaxy Note 3 og 4

Lollipop udrulles nu til europæisk Galaxy Note 3 og 4

Samsung sender nu Lollipop-opdateringen ud til den europæiske version af Galaxy Note 3 og Galaxy Note 4.

Det vrimler med opdateringer til de seneste topmodeller fra Samsung i disse dage. Nu følger den europæiske udgave af Galaxy Note 3 og Note 4 trop med modellerne fra de øvrige markeder.

Mobilsiden.dk kunne i går berette om, at Lollipop er begyndt at se dagens lys på disse modeller.

Læs også: Android 5.0 Lollipop på vej til Galaxy Note 2, 3 og 4

Ifølge SamMobile udrulles opdateringen til den europæiske model af Samsung Galaxy Note 3 (SM-N910F) i 10 lande, herunder Tyskland, Storbritannien og Polen. 

Samsung udruller også opdateringen til Galaxy Note 4 (N9005) , hvor det indtil videre kun er Tyskland, der har modtaget. Det må igen forventes, at Lollipop er lige om hjørnet til danskerne.

Der er tale om de samme modeller som fås i Danmark i dag. Derfor er de danske Note-mobiler sandsynligvis kun få uger fra en opdatering.

Lollipop-opdateringen af Note 2 lader endnu vente på sig. Samsung planlægger stadig at opdatere den 2,5 år gamle telefon, for den figurerer på listen over fremtidige Lollipop-modtagere.

Ejere af Samsung Galaxy S4 4G+ og Galaxy S5 kan imidlertid glæde sig over allerede at have opdateringen klar. Hvor Galaxy S4 4G+ har fået opdateringen automatisk, er det fortsat nødvendigt at ty til Kies-programmet for at opdatere Galaxy S5.

Se også: Android Lollipop er landet - De 10 bedste nyheder

Samsung planlægger at glæde mange flere med den seneste Android-version. På Samsungs danske Facebook-side oplyser de, at Galaxy S5 Active, S5 Mini, Note Edge og Alpha også er blandt de enheder, der vil modtage Googles nyeste software.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Thøger Nielsen 14-02-2015 10:08:18

Er det ikke Note 4 som hedder sm-910F ? Anyways så glæder jeg mig til at se hvad opdateringen byder på til min Note 4 :)

4 0
Dan Molberg 14-02-2015 11:40:23

SM-N9005 er Note 3 (LTE) og SM-N910F er Note 4 (Snapdragon), så ja de har skrevet forkert.

5 0

Om brug af cookies