Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   London: To Walkmans og en internetmobil fra Sony Ericsson

London: To Walkmans og en internetmobil fra Sony Ericsson

Der var linet op til fest, da Mobilsiden.dk, deltog ved Sony Ericsson lancerings-event i London tirsdag aften. Her er de nye telefoner.

To Walkmans og et produkt i K-serien samt lidt tilbehør blev det til, da Sony Ericsson havde fløjet Europas førende teknik-journalister til presseevent i London.

Som sådan indeholder produkterne ikke de store nyheder og overraskelser. Alle er tæt på "standard" Sony Ericsson i deres opbygning - men designet lader igen til at være i frontlinien.


De nye telefoner...

W890i er en opfølger til den tynde W880i med de specielle knapper. Telefonen udmærkede sig ved at være en musikmobil, uden radio. Det har Sony Ericsson heldigvis rettet op på i W890i. Der medfølger et memorykort på 2 GB samt headset. Telefonen har desuden 3,2 megapixels kamera - sørgeligt nok uden autofokus, samt netadgang via Turbo 3G (HSDPA). W890i kommer på markedet i første kvartal 2008. Farvevarianterne bliver "Espresso Black", "Mocha Brown" og "Sparkling Silver". Vægten er 78 gram. Læs mere om W890, klik her!

Klaptelefon som Walkman. W380i har et lidt mystisk design i sammenklappet tilstand. Et par touch-knapper kan betjene musikafspilleren og et lille display under designets overflade, kan vise information om indgående opkald og musik. En spændende feature er "Gestus-control", hvor man med håndbevægelser hen over telefonen kan mute et indgående opkald eller slå alarmen fra. W380i har FM-radio og til musik medfølger et hukommelseskort på 512 MB. Farverne bliver "Electric Purple" og "Magnetic Grey". Kameraet er 1,3 megapixels og vægten 100 gram. Læs mere om W380i, klik her!

Fra K-serien kommer K660i. Produktet har fokus på specielt internetadgang via mobilen og har således også Turbo 3G. Når der surfes på nettet lyser nogle internetgenveje på tastaturet op, for at lette betjeningen. Browseren i kan desuden vise netsider i "landscape"-mode. Som en ekstra feature kommer K660i med Google Maps. Kameraet er 2.0 megapixels, der er FM-radio og i salgspakken ligger et memorykort på 256 MB. Farveudvalget bliver "lime-on-white" og "wine-on-black". Målgruppen for dette produkt er de unge. Den kommer på markedet i første kvartal 2008. Læs mere om K660i, klik her!

De kommende dage bringer vi mere indgående information om de nye produkter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies