Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Løs regnestykker med telefonens kamera og PhotoMath (video)

Løs regnestykker med telefonens kamera og PhotoMath (video)

Med PhotoMath applikationen kan du få hjælp til at løse matematikopgaver blot ved at pege telefonen mod dem.

I løbet af de sidste årtier har lommeregnerne udviklet sig gevaldigt, jeg havde glæde af en TI-83 som kunne programmeres til at huske alle de formler jeg ikke selv kunne. Der har i min tid altid stået teknologi til rådighed når matematikken drillede, men ikke desto mindre har skolebørnene i dag aldrig haft det nemmere når x skal findes - se på PhotoMath, en applikation som ikke bare løser matematik problemerne, men også kan guide dig igennem hvordan det blev løst.

PhotoMath benytter kameraet i telefonen, hold blot matematik problemet inde i søgeren, så leverer applikationen en løsning, der skal ikke engang trykkes på en knap eller tages et billede.

Som enhver matematiklærer fortæller, er løsningen kun halvdelen af problemstillingen, men PhotoMath kan endda levere en step-by-step guide til hvordan den fandt svaret, et faktum der gør at PhotoMath er mere end et hurtigt snyd-redskab, men at det kan bruges som et værktøj. De tidligere regnestykker bliver desuden gemt så man senere kan gå tilbage og tjekke noget.

Applikationen er i skrivende stund tilgængelig til Windows Phone og iOS. Android kommer med på vognen tidligt i starten af næste år.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies