Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Louis Vuitton beskytter dig mod solen

Louis Vuitton beskytter dig mod solen

Hvis du har sart hud og samtidig en moderigtig åre i kroppen, så er Louis Vuittons nye armbånd måske lige noget for dig

Startskuddet er gået til CES 2014, og ifølge de første meldinger fra elektronikmessen i Las Vegas, er en af de nye trends de såkaldte wearables. Det er tøj eller smykker, som står i forbindelse med din smartphone, og på den ene eller anden måde kan give dig brugbare informationer.


Og noget tyder på, at modeindustrien også har fået øjnene op for de nye muligheder. Netatmo har i samarbejde med Louis Vuitton har i hvert fald lanceret et armbånd, der med en indbygget UV-måler kan fortælle dig, hvornår du skal passe på solen.

Armbåndet, som går under navnet ’June’, er en rem som vikles om armen eller håndledet. Midt på sidder et moderigtigt smykke, udstyret med en sensor, der kan sende informationer til din iOS-styrede telefon.

Her får du automatisk en advarsel, hvis du skal iføre dig en hat, et par solbriller eller påføre dig solcreme. Som en ekstra service, oplyser armbåndet også hvilken faktor du bør anvende.

Netatmo er efterhånden er kendt for at kombinere sensorer med trendy design. Firmaet har allerede en vejrstation - som bl.a. kan måle CO2-indholdet i luften - og en termostat til dit hjem, som begge selvfølgelig kan betjenes via din iPhone.

Der er ingen melding om hvorvidt armbåndet kommer i handlen herhjemme, med i USA kommer prisen til at ligge på omkring $100.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ronni 07-01-2014 22:26:49

Louis vuitton har intet med det armbånd at gøre.
Det har der imod designeren Camille Toupet, som også har designet for de store modehuse her i blandt Louis Vuitton.

0 0
Morten Jensen 06-01-2014 17:41:53

Jeg nåede lige at tænke, at det skulle være fødselsdagsgaven til konen til efteråret, indtil man læser at det åbenbart kun er til iPhone...
Men det kan da være det også bliver kompatibelt med Android på et tidspunkt.

0 0

Om brug af cookies