Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lovende LG-indtjening

Lovende LG-indtjening

LG Electronics har fået et ryk opad på den koreanske børs. Analytikere spår, at indtjeningen vil ryge i vejret som resultat af et stærkt mobilsalg.

Det er blandt andet det stærke salg af modetelefonen Chokolate, der kan få positiv indflydelse på LG Electronics kvartalsregnskab.
Det er blandt andet det stærke salg af modetelefonen Chokolate, der kan få positiv indflydelse på LG Electronics kvartalsregnskab.

LG Electronics hittede i tirsdags på den koreanske børs. Generelt så det godt ud for det koreanske aktieindeks, som oplevede en stigning på 1,7 procent. Men LG toppede med et plus på hele 3,7 procent.

Ifølge Reuters skal den store kursfremgang begrundes i, at mange analytikere, forinden stigningen, fremsatte positive udtalelser om LG.

Analytikerne lagde vægt på, at LG har haft rigtig godt gang i salget af nye mobiler, hvilket ifølge dem vil resultere i et rigtig godt kvartalsregnskab.

Der er absolut også plads til stigninger i indtjeningen hos LG. I sidste kvartal af 2006 styrtdykkede producentens indtjening med hele 85 procent i forhold til samme periode året før. Her var det primært fladskærms-samarbejdet med Phillips, der lå til grund for det skuffende resultat. Men spørger man analytikerne, vil LG også opleve en optur på dette område, hvilket vil kunne afspejles af det kommende kvartalsregnskab.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies