Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lumia 920 får Nokias aktie til at stige

Lumia 920 får Nokias aktie til at stige

Salget af Lumia 920 går så godt, at det har fået Nokias aktie til at stige med hele 5,5 procentpoint.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk)
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk)

Topmodellen fra Nokia, Lumia 920, er endnu ikke kommet til salg herhjemme, men salget af enheden går rigtig godt på de markeder hvor den nu er tilgængelig.

 - Nokia Lumia 920 - den fedeste lige nu (mobiltest)

Meldingen om, at Lumia 920 var udsolgt i Tyskland, fik Nokias aktie til at stige med 5,5 procentpoint. Det skriver Bloomberg.

Hjemmesiden BGR.com skriver også, at salget i USA, ifølge deres kilder, har været ”bedre end forventet” og den lige nu er den bedst sælgende telefon hos AT&T.

Nokia selv har endnu ikke frigivet nogen officielle tal omkring salget af den nye topmodel, men det er spændende om Lumia 920 atter får Nokia tilbage på toppen af mobilbranchen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 21-11-2012 13:04:19

Jeg håber ikke at Nokia, eller for den sags skyld, nogen anden producent, kommer til at sidde på toppen af markedet.

Jeg håber inderligt at Nokia kommer tilbage, og kan gøre et alvorligt indtog på markedet, men håber aldrig at det kommer til at ske igen, at en producent kommer til at sidde på 80-90% af markedet.

Hvis bare markedet bliver nogenlunde ligeligt fordelt mellem apple, Android og WP, så er der noget at købe for os alle, og ingen behøver føle sig snydt over manglende app's.

Hvis nu Nokia kommer tilbage i toppen, betyder det jo ikke automatisk at alle pludseligt vil elske WP8. Derfor mener jeg det er vigtigt at ingen af platformene bliver "left behind".

0 0
21-11-2012 16:01:32

Tja, google's android er den eneste der vil kunne nå en position som Nokia havde engang, hvis de ikke allerede er der. Sindsygt mange licenser bliver aktiveret hver dag ...

Nokia behøvede heller ikke for min skyld at være verdens største. Jeg vil heller de er tro mod de kvaliteter Nokia har bygget sit navn op på.. Produkter der forbedre menneskers liv og det i en kvalitet der kan tåle at falde på gulvet igen og igen..

0 0
20-11-2012 20:40:31

Vi må vente til Nokia regnskab over 4Q kommer til at se om Nokia har solgt godt eller om de havde lave forventninger og at det er derfor der er udsolgt.. Måske kunne udsolgt skiltet også skylde at der er problemer med leverandøren af snapdragon s4.

Under alle omstændigheder hepper jeg på Nokia og et salg af lumia på 7 - 10 mio. Enheder...

0 0

Om brug af cookies