Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lumia 940 får iris-scanner (rygte)

Lumia 940 får iris-scanner (rygte)

Den kommende topmodel i Lumia serien rygtes nu til at blive leveret med en iris-scanner og en docking station.

Gennem de sidste par år har der verseret flere rygter om mobiltelefoner udstyret med øjen-scannere, blandt andet Samsung Galaxy S5 der som bekendt kun kan scanne fingeraftrykket.

Nu rygtes det ifølge Fudzilla, at den kommende topmodel i Lumia serien, vil være udstyret med to ganske bemærkelsesværdige funktioner, hvoraf den ene er en iris scanner til biometrisk identifikation.

Idet den skulle fungere med nær infrarød lys, skulle den også virke selv om det er mørkt.

Derudover rygtes det at den leveres med en docking station, detaljerne er meget sparsomme, men en docking station skulle formentlig bruges til at tilkoble ekstraudstyr som større skærm og mus således at telefonen kan bruges som stand-alone computer, lidt ligesom det var meningen med Motorola Atrix.

Omend det lyder rigtig interessant, så skal det nok tages med et gran salt, det er jo som nævnt ikke første gang en iris scanner har været på bordet for at bliver taget af igen.

Ifølge rygterne vil processoren enten blive en 28nm Snapdragon 805 eller en 20n, Snapdragon 810. Kameraet skulle blive på 20-30 megapixel med 3 LED lamper til belysning.

Kilde: WMPoweruser


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies