Lumigon allerede på markedet med luksus-mobil

Den danske mobilproducent Lumigon, som netop har præsenteret deres helt egen smartphone T2, er allerede på mobilmarkedet.

Lumigon allerede på markedet med luksus-mobil

Mobilproducenten Lumigon er indtil videre ganske ukendt herhjemme, da de endnu ikke har et produkt på markedet.

Tidligere har de lovet Lumigon T1, som vi dog aldrig kommer til at se på markedet, og under det netop afholdte Mobile World Congress 2012 præsenterede de Lumigon T2.

Men foruden deres egne smartphones, så har Lumigon altså erfaring fra smartphone markedet – ikke alene har flere af de ansatte mange års erfaring i telebranchen, men de har også allerede en elektronik og software ude i en smartphone.

Den schweiziske urproducent Ulysse Nardin Charman har nemlig baseret deres luksus-mobil på elektronik og software fra Lumigon. Telefonen blev vist frem første gang i marts måned 2010.

Priser for luksus-mobilen starter ved $13.000 for stålmodellen og ønsker man den i hvidguld med diamanter så skal man slippe omkring $129.000. Om priserne er faldet siden lanceringen er uvist.

Du kan læse mere om luksus-mobilen Ulysse Nardin her.

Opfølgning på historien

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden fortsatte historien. 7/3/2012 fik historien nye ben at gå på med nyheden om Disse telefoner blev præsenteret til Mobile World Congress (MWC) 2012 – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..