Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lumigon er måske ikke 'gone'

Lumigon er måske ikke 'gone'

Den danske Android-telefon har været længe undervejs, og efter nærmest et års stilhed melder selskabet nyt ud.

Efter næsten et års stilhed melder Lumigon ud på deres Facebook side, at den længe ventede telefon endnu engang skulle være på trapperne.

Lumigon har dog flere gange meldt dette ud, og flere gange tilpasset telefonen med nye features, de nyeste teknologier og nye versioner af Android.

De fortæller nu, at deres mobil kommer med Ice Cream Sandwich (Android 4.0), samt andre nye features - uden dog at komme nærmere ind på hvilke   og de nye specifikationer er ikke opdateret på hjemmesiden.

Mobilsiden.dk følger sagen - og venter spændt på om der denne gang kommer et "rigtigt" produkt fra Lumigon-lejren.

Vi har kontaktet Lumigon for yderligere oplysninger, læs hvad vi fik ud af det her.


Læs også:
 - Er Lumigon helt `gone´
 - Lumigon: Vores telefon ER på vej
 - Aktionaerer tror stadig på Lumigon
 - Lumigon håber på hurtige Android opdateringer

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

RA 09-01-2012 13:23:28

Jeg forstår ikke diverse indlæg, hvorfor kan man ikke forklare sig noget bedre end med enstavelses ord. Pladder - Lange Trapper - forældelsesesfrist -bedrageri o.s.v. Hvad har disse ting med sagen at gøre ??? Var det ikke muligt at underbygge jeres påstande noget bedre.
P.S jeg er ikke lumigon forsvarer men en bedre debat søges, jeg er HTC fan.

0 0
Henrikmand 09-01-2012 14:36:33

Uha da... Du har vist ikke været med fra starten.

De fremførte enstavelsesord, som du så venligt henviser til, er blot en forlængelse af en lang (ca. 2 år eller mere(?)) debat, hvor Lumigon gang på gang har trukket mulige købere rundt i manegen.

Vi var mange, virkelig mange tror jeg, som slet ikke kunne få armene ned over det første design, og bare tanken om at få en dansk producent på banen var helt fantastisk.

Men, men, men... Siden da er der INTET sket. Jo - der er da udstillet et produkt på messen i Barcelona, og de har givet en koncert med Infernal.

Men der er intet reelt sket. Bortset fra en demo-dummy, er der ingen, der har set en fungerende enhed, og det er vel lidt over 1 år siden.

Der er mange forventningsfulde købere, jeg selv inklusive, som har tilladt os at gøre Lumigon opmærksomme på, at de spiller henholdende, og der er risiko for at det virker uprofessionelt, og at det måske kan skræmme reelle købere væk.

Disse kommentarer har jeg givet dem på deres Facebook, når der er kommet en af deres sjældne updates. Hver gang, og jeg mener hver ENESTE gang, er mine kommentarer blevet slettet.....

Det er 4 gange for mit eget vedkommende, og jeg ved at der er andre læsere på mobilsiden.dk, som har haft samme oplevelse.

Så derfor, RA, bliver kommentarerne til en ny "lancering" temmelig korte og enstavelsesagtige. Du har simpelthen grebet kommentarerne ud af kontext.

Men prøv at søge lidt her på siden, og på mobildebatterne rundt omkring, og se hvad brugerne efterhånden mener om Lumigon og deres superskarpe produktlanceringer!

0 0
RA 09-01-2012 17:14:08

Henrikmand du skal have tak for din forklaring som jeg sætter pris på. Du har ret i at jeg netop på dette emne ikke har været med så længe, men på mobilsiden har jeg fulgt med i flere år.
Det forandre bare ikke at man meget generalt er tilbøjelig til at bruge et indfostået sprog af diverse "kommentatorer" og det forandre heller ikke, at har man en mening der afviger bare en lille smule fra de vante skribenter
skal man straks svines til. Det forandre heller ikke at bruger man en bestemt Smartphone som ikke behager alle, ja så er man idiot eller teknisk analfabet.
Det eneste jeg beder om er en forståelig og ordentlig omgangstone uanset hvilken Mobil man bruger.

0 0
David 15-01-2012 18:38:29

Det du beder om ville jo fjerne hele eksistens grundlaget for nogen af de faste nørder herinde :) Og hvis de ikke kom af med deres hån og vrede herinde, ville de måske gå ud og slå gamle damer ned..

0 0
TechnoSmølf 15-01-2012 16:43:12

Jeg må erkende at det er lidt mobilsiden's egen skyld at der opstået denne krig mellem Android(HTC, SE, Samsung, osv) og Apple/Iphone herinde, da de mange gange bringer - for mig - total ligegyldige emner omkring Apple. Som f.eks hvorfor Iphone er den bedste. De skal jo i princippet være neutrale, ellers skulle de dele det op, så der var en Apple sektion, og så alle de andre...

0 0
ihk 10-01-2012 02:25:47

God humor Rene :D

0 0
Rene 09-01-2012 14:01:46

Hvis du ikke ved hvad bedrageri er kan jeg ikke hjælpe dig her, desværre du bliver nå til at starte næsten helt fra bunden tror jeg.

her vedlagt link.
http://www.rss-kvistgaard.dk/upload/5.%20klasse_2008-09_Agnete.pdf

ps. har taget en Rudolf Steiner skole da jeg går ud fra at du som HTC-mand ikke er så meget for nymodernes ting.

0 0
Benjamin Jensen 14-01-2012 01:11:30

Det sjove er, at dit indlæg pga. forskellige stave og formulerings fejl er noget totalt volapyk.

0 0
David 09-01-2012 13:50:13

yrk.. ingen kan lide en HTC Fan :O

0 0
Kim Harder 09-01-2012 11:50:50

Jeg gad nok vide hvem, der kunne finde på, at købe en sådan mobiltelefon, som har været så længe under vejs. Det er som om, at når der sker noget nyt inden for branchen, så forsøger de vel, at implementerer det med det samme. Derved vil der hele tiden ske forsinkelser. Det ender med, at investeringen er spildt inden de for en produktion igang.

0 0
Rene 09-01-2012 11:48:47

Mon ikke der er nogen der skal til at se på forældelsesfrist for bedrageri.

0 0
Jesper Søgaard 09-01-2012 09:43:30

Sikke nogle lange trapper.

0 0
Henrikmand 09-01-2012 09:36:53

Hvis de står på CES med en fungerende enhed og ikke bare en dummy med et billede af Infernal, vil jeg måske overveje at ændre holdning.

0 0

Om brug af cookies