Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lumigon T2 HD er på vej

Lumigon T2 HD er på vej

Endelig er danske Lumigon klar med en ny smartphone til hjemmepublikummet

Lumigon er ikke et kendt navn i Danmark, på trods af at firmaet faktisk er dansk, men står det til Lumigon selv, er de på vej ind i den danske bevidsthed.

Det skal gøres ved at gå i en anden retning end mange andre og fokusere på design, kvalitet og funktionalitet. Det lyder som noget, man har hørt før, men Lumigon T2 HD leverer alle de tre ting ved første øjekast.

Dansk design skinner igennem

Lars Gravesen fortalte fra scenen på SkyBar i Bella Sky, hvor telefonen blev præsenteret, at Lumigon vil lave et produkt, man gerne lægger frem på bordet, så alle kan se det, når man sidder på en café.

”Folk er ved at være trætte af iPhones og vil gerne skulle sig lidt ud. Det giver vi mulighed for med vores design,” fortalte Lars Gravesen fra scenen uden dog at bruge ordet ‘iPhone’, da det er et bandeord i på Lumigon-kontoret.

Telefonen er indrammet i rustfrit stål for både at skabe et visuelt anderledes produkt og en anden følelse i hånden, end man finder på de fleste andre Android-telefoner. Lumigon T2 HDs opladnings-dock er også udtryk for et gennemgående skandinavisk design.

Kvalitet og innovativ funktionalitet

Fra scenen fik Lars Gravesen også kastet lidt rundt med telefonen, både ud til publikum og på gulvet, for at vise telefonens hårdhed og byggekvalitet, ligesom den også klarede et glas vand fra Lars Gravesens hånd.

Lumigon er også gået sammen med et af de andre store danske firmaer, nemlig B&O, om at levere stereohøjtalere til Lumigon T2 HD med B&Os IcePOWER-teknologi.

Læs også: Lumigon T2 - første indtryk og minitest (mobiltest)

Der blev også præsenteret nogle nye idéer fra Lumigon i deres T2 HD, blandt andet en blitz til frontkameraet, så der altid er lys til selfien, og placeringen af stereohøjtalerne i telefonens ender, så ringetonen altid kan høres op af en lomme, og man ikke misser et vigtigt opkald.

Lumigon har også et indbygget ‘digitalt pengeskab’, som de lover, at andre ikke kan bryde ind i, men indholdet vil let kunne genskabes, hvis telefonen bliver stjålet eller går i stykker, ligesom en variant med 128GB indbygget lagerplads vil komme på markedet.

Nedtonede specifikationer

Fra Lumigons side er der ikke meget fokus på specifikationerne, der ikke ligger i samme klasse som de seneste topmodeller fra de helt store, verdensomspændende firmaer.

Med 4.3” går Lumigon lidt mod strømmen af de de store topmodeller, der alle ligger omkring 5”, og skærmen når ikke op på fuld HD, men en opløsning på 720 x 1280 pixels, der giver en ppi på 342.

En dualcore processor på 1.7 GHz og 2GB RAM er hvad der får maskineriet til at køre i Lumigon T2 HD, der leverer op til 8 timers taletid eller 320 timers standby-tid.

Læs også: HTC One (M7) vs. (M8) [SAMMENLIGNING]

Samarbejde skal bane vejen

Lumigon samarbejder med 3 og Telenor, så telefonen vil kunne købes hos 3, Telenor, CBB og BiBob ud over deres egen webshop, og Lumigon har sat den vejledende pris for 32GB-versionen til 5449 kroner.

I første omgang vil salget blive fokuseret på Danmark, men samarbejdet med 3 og Telenor, skal bane vejen for at udbrede salget til resten af norden og de andre lande, hvor teleselskaberne har netværk. Herhjemme vil Lumigon T2 HD være til at købe en gang i Q2.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sonny 28-03-2014 19:24:01

Måtte lige tjekke i kalenderen om det var 1 april.....

8 0
Om brug af cookies