Lumigon: Usikkerhed om lanceringsdato for T2

Den danske smartphone T1 blev ikke til noget, og er der usikkerhed om lanceringsdatoen for T2.

Lumigon: Usikkerhed om lanceringsdato for T2

Den danske mobilproducent Lumigon har tidligere lovet, at deres nye T2-smartphone ville komme på udvalgte markeder, i løbet af sommeren (2012) eller senest i starten af efteråret. Men der er endnu ikke nogen Lumigon T2 klar endnu.

 – Stadig ingen T2-smartphone fra Lumigon

Marketingdirektøren Pekka Kotiranta har til Version2.dk brugt weekendens gode vejr som undskyldning og bortforklaring, da de spurgte, hvornår kunderne kan forvente telefonen i handlen.

 – ”Jamen synes du ikke, det var meget godt vejr her i weekenden?,” spurgte Pekka Kotiranta Version2.dk.

Version2.dk forsøgte ellers at presse svarene ud af Lumigon med henvisning til, at konkurrenterne netop nu sender telefoner på markedet i massevis.

 – ”Vi udtaler os ikke om lanceringsdatoen, før vi kommer tæt nok på til, at vi er sikre. Sådan er det nogle gange med teknologi,” fortalte Pekka.

Han ville heller ikke yderligere ind på om det er hardware eller software problemer, som forsinker dem i lanceringen af T2.

 – ”Jeg vil stadig ikke udtale mig om den konkrete sag. Sådan er det,” lyder meldingen fra Lumigon til Version2.dk.

Version2.dk kan heller ikke hverken få af- eller bekræftet, at kunderne kan se frem til en danskudviklet smartphone under årets juletræ.

 – ”Igen, vi har set os nødsaget til at lave en meget stram ‘no comments’ politik. Sådan er det bare. Det må du undskylde,” slutter Pekka til Version2.dk.

Når/hvis T2 bliver en realitet på et tidspunkt er det spændende om der er ændret på specifikationerne. Dette er sket tidligere og de oplyste specifikationer er, på nuværende tidspunkt ikke interessante i Android-topmodeller.

Læs også:
 – Lumigon svarer igen på kritik
 – Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget
 – Lumigon: Vores smartphone er klar til februar
 – Lumigon: Vores telefon er på vej