Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lydbøger og filminfo på mobilen

Lydbøger og filminfo på mobilen

Hør en bog på mobilen, når du venter på bussen eller se en filmtrailer på caféen. Sonofon er klar med nyt mobilindhold fra i dag.

Fra i dag lanceres to nye kulturtiltag på mobiltelefonen - henholdsvis filminfo og lydbøger. Det er Sonofon, som tilbyder produkterne på portalen e-go.

- "Internettet er for alvor på vej til mobiltelefonen, og vi kan se en voksende efterspørgsel, blandt vores kunder, efter indhold på mobilen, der giver nytte i hverdagen" fortæller markedsdirektør Peter Berg.

I filmdelen kan man læse filmbeskrivelser, premieredatoer og filmtrailers for aktuelle og kommende film. Trailers koster 4 kroner inklusive datatrafik. Det er Play Networks der leverer materialet.

Lydbøger til rejsen

Børnebøger, spændingsromaner, klassikere og dokumentar. Udvalget er 300 bogtitler fra Gyldendal og forlaget Harper Collins. Fordelingen er 75 danske og 200 engelske titler.

Med tiltaget kan Sonofons kunder høre lydbøgerne på mobilen. Indholdet streames direkte til telefonen.

Ved alle lydbøger, kan brugeren lytte 15 minutter gratis. Hver bog er delt op i fem dele afhængigt af bogens længde. Hver del koster 35 kroner inklusive datatrafik der betales via mobilregningen.

Når en lydbog er købt kan brugeren afbryde lytningen og lytte en bog forfra i en periode på seks måneder.

For at høre en lydbog skal programmet Storytel først downloades til mobilen.


Se mere på storytel.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies